BERBERIINI KOMPLEKS KANEELI, METSGURMARI JA PÕLD-LAMBALÄÄTSE Vaata täismõõdus

BERBERIINI KOMPLEKS KANEELI, METSGURMARI JA PÕLD-LAMBALÄÄTSE

35,69 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

BERBERIINI KOMPLEKS KANEELI, METSGURMARI JA PÕLD-LAMBALÄÄTSE

Rohkem infot

BERBERIINI KOMPLEKS KANEELI, METSGURMARI JA PÕLD-LAMBALÄÄTSEGA KAPSLID N90 - SWANSON

Toidulisand. Toetab südame-veresoonkonna tervist ja veresuhkru ainevahetust, pakub igakülgset ainevahetust ning peamisi toitaineid veresuhkru reguleerimiseks.

NETOKOGUS: 90 kapslit.

KOOSTISOSAD: hüpromelloos (taimetoitlane kapsel), riisikliid, magneesiumstearaat, ränidioksiid, ohteline kukerpuu (Berberis aristata), tseiloni kaneelipuu (Cinnamomum verum), põld-lambalääts (Trigonella foenum-graecum), metsgurmar (Gymnema sylvestre).

SISALDUS PÄEVASE ANNUSE KOHTA: ohteline kukerpuu 150 mg; tseiloni kaneelipuu 150 mg; metsgurmar 150 mg.

KASUTAMINE: täiskasvanud 1 kapsel 1 kord päevas söögi ajal. KASUTAMINE: täiskasvanud 1 kapsel 1 kord päevas söögi ajal.

HOIATUSED: komponentide individuaalne talumatus, rasedus, imetamine. On soovitatav enne toidulisandi kasutamist konsulteerida arstiga. Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku elustiili. Ärge ületage päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Allergiliste reaktsioonide korral katkestage kasutamist ja pöörduge arsti poole. Säilitada temperatuuril +5ºC - +25ºC, kuivas, pimedas, lastele kättesaamatus kohas.

PARIM ENNE: vt.pakendilt.

TOOTJA: Swanson Health Products, USA.


Swanson Premium Berberine Complex kaneeliga – teie lahendus tervisliku veresuhkru ja südame-veresoonkonna toetamiseks

Kirjeldus:

Kas olete hädas tervisliku veresuhkru taseme säilitamisega või otsite loomulikku viisi oma südame-veresoonkonna tervise toetamiseks?

Tutvustame kaneeliga Swanson Premium Berberine Complexi, mis on täiuslik segu võimsatest koostisosadest, mis on loodud selleks, et aidata teil oma heaolu üle kontrollida.

Siin on, kuidas iga koostisosa teie jaoks töötab:

Berberiin: berberiin on looduslik alkaloid, mida leidub sellistes taimedes nagu kuldnokk ja lodjapuu. Sellel on ka antioksüdantsed omadused, mis aitavad kaitsta teie keha vabade radikaalide eest.

Kaneel: seda maitsvat vürtsi on sajandeid kasutatud veresuhkru tasakaalu säilitamiseks ja põletikuvastase toime tagamiseks. Lisaks lisab see toidulisandile veetleva maitse!

METSGURMARI on "Suhkru hävitajana" tuntud gymnemal on veresuhkrut tasakaalustavate omaduste tõttu traditsioonilises meditsiinis pikk ajalugu. See aitab vähendada suhkruisu ja toetab tervislikku glükoosi ainevahetust.

PÕLD-LAMBALÄÄTSE: kiudainete ja antioksüdantide rikas, toetab seedimist, kolesterooli tasakaalu ja veresuhkru reguleerimist.

Valides Swanson Premium Berberine Complexi kaneeliga, investeerite kvaliteetsesse looduslikku lahendusse, mis toetab oma veresuhkru tasakaalu, südame-veresoonkonna tervist ja üldist heaolu. Kingi endale tervist ja võta juba täna oma terviseteekond kontrolli alla!