ASKINA DRESSIL BORDER LITE HAAVASIDE 10CMX10CM N1 Vaata täismõõdus

ASKINA DRESSIL BORDER LITE HAAVASIDE 10CMX10CM N1

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
ASKINA DRESSIL BORDER LITE HAAVASIDE 10CMX10CM N1

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Askina? DresSil Border Lite on steriilne ihuvärvi haavaside, mis on õhuke, diskreetne, pehme ja kehaga sobituv. Side on õhku läbilaskev ja mõeldud kasutamiseks kuivadel või väikese haavaeritisega haavadel. Sobib kasutamiseks kõigil haavaliikidel, eriti mugav on seda kasutada pindmistel traumahaavadel nagu marrastused, naharebendid ja villid. Side ei kleepu haava külge kinni ja seda on kerge eemaldada.



Kasutamisjuhised

Puhastage haav steriilse füsioloogilise lahuse või muu haavaloputuslahusega. Kuivatage nahk. Valige sobiva suurusega Askina? DresSil Border Lite, mille haavapadi kataks täielikult haava ja ulatuks igas suunas vähemalt 2 cm üle haava servade. Eemaldage kattekile üks pool ja asetage side kleepuva poolega haavale. Samaaegselt teist kattekilet eemaldades fikseerige side siluvate liigutuste abil haavale. ? Venoossete haavandite puhul võib sidet kasutada koos kompressioonraviga.



Koostisosade loetelu

Kolmekihiline imav haavaside koosneb haavapoolsest silikoonkihist, imavast polüuretaanvahtkihist ja õhku ning veeauru läbi laskvast mitteniiskuvast polüuretaankilest. Üle haavapadja ulatuv silikoon moodustab plaastritaolise kleepäärise, mille abil side kindlalt paigal püsib.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Maksimaalne kasutusaeg haaval kuni 7 päeva. Ärge kasutage sidet koos oksüdeerivate lahustega nagu vesinikperoksiid!



Säilitamistingimused

Hoida otsese päikesevalguse eest temperatuuril 5?25 °C.



Seadme ja pakendi sisu

Haavaside 10 x 10 cm ümbrispakendis.



Tootja või tootja volitatud esindaja

Tootja: Advanced Medical Solutions Ltd., Suurbritannia. Maaletooja: B. Braun Medical OÜ, Pilvetee 8, 12618 Tallinn, Eesti.



Päritoluriik

Suurbritannia