PYLERA CAPS 140MG+125MG+125MG N120 (RT) Vaata täismõõdus

PYLERA CAPS 140MG+125MG+125MG N120 (RT)

208,20 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Pylera on ravim, mida kasutatakse Helicobacter pylori (H. pylori) infektsiooni raviks. H. pylori on teatud tüüpi bakter, mis võib põhjustada haavandeid maos ja peensoole esimeses osas. Pylera on kombineeritud ravi, mis sisaldab kolme toimeainet: kaaliumi vismutsubtsitraati, metronidasooli ja tetratsükliini.

Rohkem infot

Nende ravimite kombinatsioon aitab hävitada H. pylori baktereid ja soodustada haavandite paranemist. Vismutsubtsitraat kaalium aitab vähendada põletikku ja leevendada sümptomeid, samas kui metronidasool ja tetratsükliin on antibiootikumid, mis tapavad baktereid.

 

Oluline on märkida, et Pylera't tohib kasutada ainult tervishoiutöötaja juhendamisel. Nad määravad teie konkreetse seisundi ja haigusloo põhjal sobiva annuse ja ravi kestuse. Samuti on oluline järgida rangelt ettenähtud režiimi ja läbida kogu ravikuur, et tagada bakterite tõhus hävitamine.

 

Kui kahtlustate, et teil on H. pylori infektsioon või teile on välja kirjutatud Pylera, on kõige parem konsulteerida tervishoiutöötajaga, kes saab anda täpse diagnoosi ja teie olukorrale kohandatud ravisoovitusi.

 

Antud ravim kuulub nn Ravimiameti taotlusega gruppi. See tähendab, et see ei ole Eestis reistreeritud ning arst saadab Ravimiametisse taotluse põhjendusega, miks ravim peab olema kasutatud konkreetse patsiendiga.