RESPIRAY KAELASKANTAV ÕHUPUHASTI MUST Vaata täismõõdus

RESPIRAY KAELASKANTAV ÕHUPUHASTI MUST

547,17 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
RESPIRAY KAELASKANTAV ÕHUPUHASTI MUST

Rohkem infot

Kõrgtehnoloogiline UV-C

Desinfitseerib õhu ja kaitseb seadme kandjat kõikide õhus levivate haiguste eest 2x efektiivsemalt kui meditsiinilised näomaskid.



Äärmiselt efektiivne

Respiray efektiivsus on tõestatud Euroopa juhtivates laborites ja maailma juhtivas testimis- ja sertifitseerimisettevõte SGS-i laboris.



Sotsiaalne lahendus

Ainus kaks-ühes lahendus: efektiivne ja sotsiaalne, lisaks vabalt hingamisele ja suhtlemisele tagab Respiray ainsana efektiivse kaitse ka süües ja juues.



Ergonoomiline disain

Seadme raskus on ühtlaselt jaotatud kehale, tänu millele tundub seade kerge.



Kauakestev aku

Li-ion aku peab vastu üle 8 tunni ühe laadimisega.



Rahvusvaheliselt auhinnatud

Healthcare Innovation World Cup finalist 2021

Kvaliteediinnovatsiooni auhinna võitja ? tervishoiu valdkond

Financial Times & Seedstar Challenge ? Top 30 tervishoiu start-up 2021



100% Eesti toode

Respiray on Eesti teadlaste ja inseneride arendatud seade, mida toodetakse samuti Eestis.



Maskikohustust enam ei ole, milleks kanda Respiray-d?

Kui maskid on loodud eeskätt teiste inimeste kaitseks, siis Respiray on välja töötatud just Sinu kaitsmiseks õhus levivate haiguste eest. Peale maskikohustuse kadumist on veelgi tähtsam ennast viiruste eest kaitsta, sest teised seda enam Sinu eest ei tee (maske enam ei kanta). Respiray on jätkusuutlik lahendus ka viiruste madalperioodil, sest erinevalt näomaskidest on Respiray oluliselt mugavam lahendus, mis ei kata nina ega suud, vaid laseb Sinul vabalt hingata ja suhelda. Prillikandjate rõõmuks ei muuda Respiray kasutamine prille uduseks, kuid see-eest tagab alati mistahes õhus levivate viiruste vastu 2x tõhusama kaitse võrreldes meditsiiniliste maskidega (rääkimata riidest maskidest ja sallidest).



Kes kannavad Respiray seadmeid?

Kui puutud kokku igapäevaselt paljude inimestega, on oht õhus levivate viirustega nakatumiseks kõrge. Aktiivse eluviisiga inimesed, kes käivad näiteks reisimas või üritustel (nagu messid, kontsertid, etendused jm), kannavad Respiray seadmeid, et vältida haigestumist. Respiray-d kasutavad ka paljud arstid, õpetajad, kaubandusettevõtete töötajad ja kontoritöötajad üle maailma.

Lisaks, kui Sul on immuunpuudulikkus või immuunsüsteem on nõrgemaks jäänud, on vägagi soovituslik kanda Respiray-d eeskätt avalikes või rahvarohketes kohtades.



Respiray teaduslikult tõestatud efektiivsus

Respiray UV-C moodulite efektiivsust on testitud sõltumatutes Euroopa tipplaborites. Tartu Ülikoolis mõõdeti 99,4% ja 99,2% desinfektsiooni efektiivsus vastavalt alfaviiruse ja gripi A-tüve suhtes. Lod?i Ülikoolis mõõdeti 99,68% ja 99,88% desinfektsiooni efektiivsuseks vastavalt E.coli ja S.aureuse bakterite vähendamisel. Maailma juhtivaima testimis- ja sertifitseerimisettevõtte SGS laboris testiti seadme desinfitseeritud õhu segunemist puhastamata õhuga. Saadud tulemused on võrreldavad FFP2 respiraatorite efektiivsusega. Olukordadeks, kus inimene peab palju liikuma ja/või on ümbritsetud paljude inimestega, on seadmega kaasas selle külge magnetitega kinnituv visiir. See kaitseb otseste piiskade ja pritsmete eest nii kandjat kui ka ümbritsevaid inimesi.



Miks kasutab Respiray viiruste hävitamiseks just UV-C valgust?

Uuringute kohaselt on UV-C valgus kõige efektiivsem vahend viiruste hävitamiseks. UV-valguse selline omadus on tuntud juba üle saja aasta, kuid Respiray on esimene, kes kasutab seda kaasaskantavas õhku desinfitseerivas seadmes. Lisaks on tänu UV-C valguse kasutamisele Respiray hooldusvaba, ning ei teki varjatud lisakulusid filtrite tellimise ja vahetamise näol.

Respiray UV-tehnoloogia on inimestele täiesti ohutu, kuna UV-kiirguse seadmest välja pääsemine on välistatud. Seadmes olevad LEDid ei tooda ka osooni ega muid inimese tervisele ohtu kujutavaid kemikaale. Respiray testide tulemusi on hinnanud Eestis ka Terviseamet ning andnud omapoolse tunnustuse Respiray-le kui efektiivsele isikukaitsevahendile.

Respiray on Eesti tehnoloogiaettevõte. Seadmed on toodetud ja disainitud samuti Eestis. Respiray emafirma on teadus- ja arendusettevõte Ldiamon, millel on üle 15 aasta kogemusi Euroopa juhtivatele meditsiinifirmadele UV-rakenduste tootmisel.

Respiray on aidanud tuhandeid inimesi üle maailma, aidates neil vältida viirushaigustesse nakatumist.



Turustaja: Respiray OÜ, Mõisa 4, Tallinn, Eesti, 13522

Toodetud riigis: Eesti