GLOV COMFORT KINNAS MEIGI EEMALDAMISEKS COZY ROSIE N1 Vaata täismõõdus

GLOV COMFORT KINNAS MEIGI EEMALDAMISEKS COZY ROSIE N1

28,58 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
GLOV COMFORT KINNAS MEIGI EEMALDAMISEKS COZY ROSIE N1

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Kinnas GLOV Comfort muudab elu lihtsamaks. Spetsiaalne nelinurkne disain aitab jumestust eemaldada ka kõige kitsamatest kohtadest ?näiteks ripsmetu??i silmanurkadest. Tänu suurtele mõõtmetele sobib see suurepäraselt ka kaela ja dekolteepiirkonna puhastamiseks. Loodud ka kõige kauakestvama jumestuse ja näomaski eemaldamiseks.

Selle saladus peitub kangakiududes. Mikrotehnoloogia abil loodud GLOVi kiud on puuvillase vatipadja omadest 30 korda ja inimese juuksekarvast 100 korda peenemad. Selle elektrostaatilised omadused tõmbavad mis tahes jumestuse jäägid magnetina kindasse ning hoiavad mustust kindas kuni selle pesemiseni. GLOVi kiud on antibakteriaalsed ja 3-kuulise kasutusperioodi jooksul alati nahale ohutud. Nahk on puhas ja värske.

GLOV sobib igat tüüpi, ka kõige õrnemale ja tundlikumale nahale. Seda on soovitatav kasutada ekseemi ja atoopilise dermatiidi all kannatava naha korral. Õrnad kiud pehmendavad nahka. Kinnas on kooriva toimega. Dermatoloogiliselt testitud. Peske pärast iga kasutuskorda seebiga.GLOVi kasutamise eelised. GLOV on jumestuse eemaldamise vahend, mis asendab vatipadjad, näopuhastus-ja koorimisvahendi, silmameigieemaldaja ning mitsellaarvee. Eemaldab ka kauakestva jumestuse ainult vee abil, kasutamata muid meigieemaldusvahendeid. Keskkonnahoidlik lahendus, mis säästab samuti raha ja ruumi vannitoas.



Hüpoallergiline, sobib ka kõige tundlikumale nahale. Kasutatav 1?3 kuud. Eemaldab mustuse ja liigse rasu. Tugevdab naha hüdrolipiidset kihti ja eemaldab surnud naharakudSoodustab naha mikrovereringet. Dermatoloogiliselt testitud



Kasutamisjuhised

1)Niisuta veega

2)Eemalda jumestus kergete ringikujuliste liigutustega

3)Pese puhastusvahendiga Magnet

4)Riputa kuivama



Tootja

Levitaja:

BRODR. JORGENSEN A/S

Stopi?u 8/1 - 2

LV-1035 Riga

Latvia



Päritoluriik

Poola