D`DIFFERENCE FOR MEN VANANEMISVASTANE KOMPLEKT Vaata täismõõdus

D`DIFFERENCE FOR MEN VANANEMISVASTANE KOMPLEKT

132,27 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
D`DIFFERENCE FOR MEN VANANEMISVASTANE KOMPLEKT

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Tootevalik katab naha põhivajadused:



5D Age Difference Face Cream 30 ml (pudel) - Energiat andev, vananemisvastane ja taastav näokreem hüaluroonhappe ja taimse tüviraku ekstraktiga.



4D Sensitive Aftershave Balm 30 ml (tuub) - Niisutav ja rahustav habemeajamisjärgne palsam, mida võib kasutada kreemina üle terve näo. Palsam imendub väga kiiresti, ei jäta nahale kleepuvat kihti ja lõhnab mahedalt. Tootes on palju aktiivaineid, rahustavad niatsiinamiid ja Aloe vera, mitmed aktiivsed niisutajad ning naha silujad. Toode on saadaval ka 120 ml pudelis.



Selleks, et säästa loodust ja vähendada pakkematerjali hulka, loobusime kinkekarpidest ja teostasime ammuse mõtte. Nüüd on D?DIFFERENCE for MEN sarjas olemas kott, kuhu mahub suur hulk erinevaid tooteid.



All-Over Body Wash 30 ml (tuub) - Kogu keha ja juuste pesemiseks mõeldud looduslike niisutajate ja õlidega rikastatud SLS ja SLES ainete vaba pesugeel. Super mõnus naha ergutaja ja pehmendaja. Toode on saadaval ka 200 ml tuubis.



Kasutamisjuhised

5D AGE DIFFERENCE FACE CREAM 30 ml:

Kandke õhuke kiht kreemi (1-2 pumbatäit) masseerivate liigutustega igal hommikul ja õhtul puhtale nahale. Kreem on meeldivalt lõhnastatud, kiiresti imenduv ja sobib kõikidele nahatüüpidele.



4D SENSITIVE AFTERSHAVE BALM 30 ml:

Kandke palsam raseeritud nahale. Masseerige kuni toode on imendunud ja jätkake tavahooldusega. Palsam sobib igale nahatüübile, see imendub kiiresti ja ei jäta nahale kleepuvat kihti.



ALL-OVER BODY WASH 30 ml:

Kandke geel niiskele nahale või shvammile, masseerige kuni tekib mõnus vaht, mis eemaldab mustuse ja rasu. Loputage leige veega ja kuivata. Nahk jääb meeldivalt ja mahedalt lõhnastatuks.



Koostisosade loetelu (Ingredients)

5D AGE DIFFERENCE FACE CREAM-KOOSTIS: Aqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes*, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xylitylglucoside*, Glycereth-2 Cocoate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olus Oil, Anhydroxylitol*, Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate, Squalane, Sodium Hyaluronate*, Hydrolyzed Silk, Tocopherol, Lactic Acid, Xylitol*, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Parfum. *ECOCERT tunnistusega koostisosa.

4D SENSITIVE AFTERSHAVE BALM-KOOSTIS: Aqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes*, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Niacinamide, Glycereth-2 Cocoate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olus (Vegetable) Oil, Tocopherol, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Menthyl Succinate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Parfum. *ECOCERT tunnistusega koostisaine.

ALL-OVER BODY WASH-KOOSTIS: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside*, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Betaine*,Sodium Lauryl Sulfoacetate, Xylitylglucoside*, Olive Oil Glycereth- 8 Esters, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycereth-2 Cocoate, Anhydroxylitol*, Panthenol, Xylitol*, Lactic Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside*, Sodium Bensoate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene. *ECOCERT tunnistusega.



Netokogus

30ml+30ml+30ml



Vastutav isik

AS CHEMI-PHARM, Tänassilma tee 11, Saku vald 76406, Harjumaa



Päritoluriik

Eesti