ACTUAL 4U KONDOOMID TEXTURED N4 Vaata täismõõdus

ACTUAL 4U KONDOOMID TEXTURED N4

2,07 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
ACTUAL 4U KONDOOMID TEXTURED N4

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Määrdeainega latekskondoomid.



Kondoom võib ennetada paljude sugulisel teel levivate haiguste (süüfilis, gonorröa, klamüüdia, genitaalne herpes, B-hepatiit, AIDS) levikut, juhul kui Te kasutate kondoomi õigesti. Kondoomi kasutamine ei välista täielikult riskifaktorit. Maksimaalse kaitse saavutamiseks on tähtis jälgida täpselt juhiseid. Suguhaigused võivad levida intiimkontakti ajal läbi naha pragude ja keha näärmete kaudu, selle ennetamiseks peab kondoom olema paigaldatud enne igasugust seksuaalset kontakti.



Kasutamisjuhised

Kasutamisjuhend: Rebige fooliumpakend lahti ja ettevaatlikult tõmmake kondoom välja. Vältige selle puutumist teravate küüntega, sõrmustega jne, kuna need võivad kahjustada kondoomi. Asetage kondoom erekteerunud peenisele enne füüsilist kontakti oma partneri kehaga. See aitab ennetada paljude suguhaiguste levikut ning rasedust. Asetage kondoom peenise otsa peale, rulliga väljaspoole. Ühe käe näppudega vajutage kokku kondoomi otsa reservuaar, et teha ruumi sperma jaoks. Teise käega rullige kondoom alla mööda peenist kuni lõpuni välja. Kohe peale seemnepurset kui peenis on veel erekteerunud, alustage kondoomi maha tõmbamist, seejuures hoides kõvasti kinni kondoomi rullist. Enne kondoomi täielikku eemaldamist oodake kuni seemnevool on täielikult lõppenud. Olge väga ettevaatlikud, et sperma ei valguks laiali ning kondoom ei libiseks ära. Kondoomi purunemisel võib sperma saavutada kontakti Teie partneriga ning kui kondoomi kasutati raseduse vältimiseks, on soovitav pöörduda 72 tunni jooksul arsti poole.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Tähelepanu! Tootes on kasutusel naturaalne kummilateks. Pöörduge arsti poole juhul kui

lateks või spermitsiidse toimega määrdeaine(lubrikant) kutsusid esile allergia. Kondoom on mõeldud ühekordseks kasutamiseks. Ärge kunagi peske seda. Kui Te soovite täiendavat määret, kasutage ainult veel põhinevaid lubrikante (näiteks glütseriin). Õlil põhinevad lubrikandid nagu vaseliin, parafiin, keha- ja massaazikreemid, erinevad õlid ja teised õli sisaldavad ained võivad rikkuda kondoomi. Konsulteerige oma arstiga või apteekriga kondoomi kasutamise võimalusest juhul kui kasutate ravimeid välispidiseks kasutamiseks vagiinale või peenisele. Kontrollige parim enne tähtaega, mis on karbil ja individuaalpakendil. Avage individuaalpakend vahetult enne kasutamist.



Säilitamistingimused

Säilitamine: Hoidke kondoomid jahedas kohas, eemal päikesevalgusest ja soojusest.



Utiliseerimise juhend: Peale kasutamist rullige kondoom paberisse ja visake prügikasti. Mitte visata kanalisatsiooni.



Seadme ja pakendi sisu

Pakendis on 4tk fooliumis pakendatud kondoome



Tootja või tootja volitatud esindaja

Tootja: CEX Internacional, Hispaania

Maaletooja: Kanise OÜ, reg. 10049993, tel 6464593



Päritoluriik

Hispaania