DUREX KONDOOMID INTENSE N3 Vaata täismõõdus

DUREX KONDOOMID INTENSE N3

9,33 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
DUREX KONDOOMID INTENSE N3

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Durex Intense kondoomid, 3 tk.



Stimuleeriva geeliga, ribide ja täppidega. Kergesti paigaldatava kuju ja nibukujulise otsaga. Desirex geeliga soojendavaks, jahutavaks ja surisevaks tundeks. Nominaallaius: 56 mm.



Naisele ? stimuleerivate ribide ja täppidega tekstuur, kaetud Intense geeliga , et anda soojendav, jahutav või kihelev tunne, mis suurendab tundlikkust, andes erinevate tunnete lained, et kiirendada ja suurendada orgasmide sagedust ja intensiivsust. Veel intensiivsemaks sensuaalseks kogemuseks kasuta koos Durex Intense geeliga.

Mehele ? annab suurema naudingu nähes naist nii erutatuna, tehes seksi mõlemale nii põnevaks. Kõik mehed saavad nüüd anda Durex Intense kondoomiga vapustavaid orgasme!



*Toote välimus võib erineda pildil oleva toote välimusest. Saadavad tooted võivad olla teistsuguses pakendis/erineva välimusega.



Kasutamisjuhised

Lugege hoolikalt pakendi infolehte. Kasutage kondoomi ainult üks kord.



Koostisosade loetelu

See kondoom valmistatud looduslikust latekskummist, mis võib põhjustada allergilist reaktsiooni, kaasa arvatud anafülaktiline ?okk, kui kasutaja on allergiline lateksi suhtes.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Durex Intense kondoomid ei sobi anaalseksiks. Toote kasutamine võib põhjustada ärritust. Kui see juhtub, lõpetage kasutamine. Kui ärritus püsib, pöörduda arsti poole.



See kondoom valmistatud looduslikust latekskummist, mis võib põhjustada allergilist reaktsiooni, kaasa arvatud anafülaktiline ?okk, kui kasutaja on allergiline lateksi suhtes.



Säilitamistingimused

Toote kasutamine võib põhjustada ärritust. Kui see juhtub, lõpetage kasutamine. Kui ärritus püsib, pöörduda arsti poole.



Seadme ja pakendi sisu

Pakendis: 3 kondoomi



Tootja või tootja volitatud esindaja

Durex ja Durex logo on Reckitt Benckiseri ettevõtete grupi kaubamärgid.



Kontaktandmed: SIA Reckitt Benckiser (Latvia), Strelnieku street 1A-2, Riia, Läti, tel. +371 67 320 956.