DUREX KONDOOMID NATURALS THIN N3 Vaata täismõõdus

DUREX KONDOOMID NATURALS THIN N3

10,61 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
DUREX KONDOOMID NATURALS THIN N3

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Durex Naturals kondoomid tunduvad loomulikult siledad ja loodud mõeldes naisele. Õrn koostis tagab mugavuse ja kaitse. Ei ole kleepuv. Õhukesed kondoomid intiimse seksi ja parimate aistingute jaoks.

- 98% koostisosadest on looduslikku päritolu

- Veepõhise libestiga sujuvam tunnetus

- 0% kunstlikke lõhna- ja maitseaineid ning kunstlikke värvaineid

Durex`i kvaliteet: 100% elektrooniliselt testitud, lisaks on iga partii kohta tehtud veel viis kvaliteedikatset; dermatoloogiliselt testitud.



Kasutamisjuhised

ENNE KASUTAMIST: enne kondoomi kasutamist kontrollige kondoomi ümbrisel olevat aegumiskuupäeva. Kui üksik pakend on kahjustatud, visake see kondoom ära ja kasutage uut kahjustamata pakendist. Paigaldage kondoom peenisele enne, kui see puudutab teist isikut. See aitab vältida rasedust ja sugulisel teel levivatesse haigustesse nakatumist.

KUIDAS KASUTADA? 1. Rebige ümbris sakilisest servast lahti. Olge kondoomi käsitsemisel ettevaatlik, küüned või teravad esemed võivad seda kahjustada. 2. Rullitav osa väljaspool, pigistage kondoomi nibukujulist otsa ja asetage kondoom erekteerunud peenise otsale. 3. Rullige kondoom lõpuni lahti. Kui te tunnete, et kondoom libiseb maha või on peenise peal pingul, peatuge ja kontrollige, kas kondoom pole purunenud. Varsti pärast ejakulatsiooni tuleb kondoom ära võtta. Enne eemaldamist hoidke kondoomi peenisejuure kohalt kindlat kinni. 4. Visake kondoom prügikasti. Ärge visake seda WC-potti.



Koostisosade loetelu

Kondoomid ? lateks

Libestatud libestiga: Aqua, Propanediol, Glycerin, Phenethyl Alcohol, 1,2 Octanediol, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Potassium Lactate.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

AINULT MÕNED HOIATUSED: see kondoom on tehtud looduslikust latekskummist, mis võib põhjustada allergilist reaktsiooni, kaasa arvatud anafülaktiline ?okk, kui kasutaja on allergiline lateksi suhtes. LÕPETAGE KASUTAMINE: kui tunnete kondoomi kasutamise ajal ebamugavust või ärritust. Kondoom on ainult ühekordseks kasutamiseks. Korduvkasutus võib suurendada ebaõnnestumise või infektsiooni riski. Kui kasutate esmalt kondoomi oraalseksiks, peaksite iga järgneva seksitüübi jaoks kasutama uut kondoomi. Kasutage ainult neid libesteid, mida soovitatakse kondoomidega kasutada. Õlipõhised libestid (vaseliin, beebiõli ja mõned pessaarid) ja mõned paiksed ravimid, mida kantakse peenisele või tuppe, võivad kondoome kahjustada. MILLAL PIDADA NÕU: pidage nõu arsti või apteekriga, kui te ei ole kindel, kas olete allergiline lateksi suhtes; kui ärritus/ebamugavustunne püsib pärast kasutamist; kui kasutate paikseid ravimeid, mida kantakse peenisele või tuppe. Kui kondoom kasutamise ajal lekib või puruneb, konsulteerige arsti või apteekriga nii kiirest kui võimalik ja 72 tunni jooksul. Tutvuge kondoomide valikuga: www.durex.com. Hoida jahedas kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest.



Seadme ja pakendi sisu

Kondoomid 3tk



Tootja või tootja volitatud esindaja

Tootja: Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited, Dansom Lane, Hull, East Yorkshire, HU8 7DS, UK.

Esindaja EL-is: RB NL Brands B.V. Schiphol Blvd 207, 1118 BH Schiphol, Holland.



Päritoluriik

Tai