DUREX KONDOOMID INVISIBLE XL N10 Vaata täismõõdus

DUREX KONDOOMID INVISIBLE XL N10

31,66 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
DUREX KONDOOMID INVISIBLE XL N10

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Eriti suured kondoomid suuremaks mugavuseks.

Suurus suurem kui tavalised Durex kondoomid.

Siidine silikoonlibesti.

Keegi ei tunne ennast mugavalt, kui kanda asju, mis on liiga väiksed, ja täiuslik sobivus on eriti tähtis, kui me räägime kondoomidest - tegelikult võib teile sobiva kondoomi leidmine teie naudingut ja meelerahu suuresti mõjutada.



Seetõttu me teemegi XL kondoome, nii et kui sa vajad suuremat suurust kui meie tavalised kondoomid, saad sa ikkagi lõõgastuda ja nautida seksimist, ilma et peaksid millegi pärast muretsema.



Pidage meeles, et ükski rasestumisvastane meetod ei tööta 100% raseduse, HIV-i või sugulisel teel levivate nakkuste vastu. Hea on olla asjadega kursis, nii et lugege kaasasolevat teavet, eriti kui kasutate kondoome anaal- või oraalseksiks.



Eriti suured (nominaallaius: 57mm), latekskondoomid lisa silikoonlibestiga.

Kerge peale panna, sileda kuju ja nibukujulise otsaga.

Durex`i kvaliteet: 100% elektrooniliselt testitud, tehes igale partiile veel viis kvaliteedikatset; testitud ka dermatoloogiliselt.



Kasutamisjuhised

ENNE KASUTAMIST:

enne kondoomi kasutamist kontrollige kondoomi ümbrisel olevat aegumiskuupäeva. Kui üksik pakend on kahjustatud, visake see kondoom ära ja kasutage uut kahjustamata pakendist. Paigaldage kondoom peenisele enne, kui see puudutab teist isikut. See aitab vältida rasedust ja sugulisel teel levivatesse haigustesse nakatumist.

KUIDAS KASUTADA?

1. Rebige ümbris sakilisest servast lahti. Olge kondoomi käsitsemisel ettevaatlik, küüned või teravad esemed võivad seda kahjustada.

2. Rullitav osa väljaspool, pigistage kondoomi nibukujulist otsa ja asetage kondoom erekteerunud peenise otsale.

3. Rullige kondoom lõpuni lahti. Kui te tunnete, et kondoom libiseb maha või on peenise peal pingul, peatuge ja kontrollige, kas kondoom pole purunenud. Varsti pärast ejakulatsiooni tuleb kondoom ära võtta. Enne eemaldamist hoidke kondoomi peenisejuure kohalt kindlat kinni.

4. Visake kondoom prügikasti. Ärge visake seda WC-potti.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

MÕNED HOIATUSED: see kondoom on tehtud looduslikust latekskummist, mis võib põhjustada allergilist reaktsiooni, kaasa arvatud anafülaktiline ?okk, kui kasutaja on allergiline lateksi suhtes.

LÕPETAGE KASUTAMINE: kui tunnete kondoomi kasutamise ajal ebamugavust või ärritust. Kondoom on ainult ühekordseks kasutamiseks. Korduvkasutus võib suurendada ebaõnnestumise või infektsiooni riski. Kui kasutate esmalt kondoomi oraalseksiks, peaksite iga järgneva seksitüübi jaoks kasutama uut kondoomi. Kasutage ainult neid libesteid, mida soovitatakse kondoomidega kasutada. Õlipõhised libestid (vaseliin, beebiõli ja mõned pessaarid) ja mõned paiksed ravimid, mida kantakse peenisele või tuppe, võivad kondoome kahjustada.

MILLAL PIDADA NÕU: pidage nõu arsti või apteekriga, kui te ei ole kindel, kas olete allergiline lateksi suhtes; kui ärritus/ebamugavustunne püsib pärast kasutamist; kui kasutate paikseid ravimeid, mida kantakse peenisele või tuppe. Kui kondoom kasutamise ajal lekib või puruneb, konsulteerige arsti või apteekriga nii kiirest kui võimalik ja 72 tunni jooksul. Tutvuge kondoomide valikuga: www.durex.com.



Säilitamistingimused

Hoida jahedas kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest.



Seadme ja pakendi sisu

Pakendis: 10 kondoomi.



Tootja või tootja volitatud esindaja

Durex ja Durex logo on Reckitt Benckiseri ettevõtete grupi kaubamärgid.



Kontaktandmed: SIA Reckitt Benckiser (Latvia), Strelnieku street 1A-2, Riia, Läti, tel. +371 67 320 956.



Päritoluriik

Hiina