DUREX NATURALS LUBRIKANT 100ML Vaata täismõõdus

DUREX NATURALS LUBRIKANT 100ML

25,60 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
DUREX NATURALS LUBRIKANT 100ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Durex Naturals Pure libesti on valmistatud 100% naturaalsetest koostisosadest ja loodud seksi veelgi sujuvamaks muutma. See niisutab ja lukustab niiskust loodusliku hüaluroonhappega, mis on looduslik nahahoolduse koostisosa. Samuti on see ka suurepärane massaa?igeel.

Õrn veepõhine koostis, kuhu ei ole lisatud lõhna- ega värvaineid, see on pH sõbralik ja õrn su kehale ja niisutab õrnalt sinu intiimpiirkonda tagamaks mugavuse, mis tundub täiesti loomulik.

Koostis sobib kasutamiseks koos latekskondoomide ja Durex`i seksleludega.

Hea on olla asjadega kursis, seega loe alati juhiseid.

100% koostisosad looduslikest allikatest

Veepõhine libesti

Sobib kasutamiseks koos Durex kondoomidega ja seksleludega



Kasutamisjuhised

Kuidas kasutada: lihtsalt võta kork ära, keera pump avatuks, pigista õrnalt ja kanna libesti kuhu iganes soovid. Kui vajad rohkem, lisa juurde.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Vaid mõned hoiatused: Kasutada ainult vastavalt juhendile. See ei ole rasestumisvastane vahend, ei sisalda seemnerakke hävitavat ainet ja võib aeglustada seemnevedeliku liikumist. Vältida silma, vigastatud nahale või haavadele sattumist. Kui teil tekib ärritus, lõpetage kasutamine. Kui ärritus püsib, teil on pidev vaginaalne kuivus, olete rase või imetate, pidage nõu arstiga. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Olge vastutav oma tupe tervise eest ja avastage meie täielik Durex Intima Balance'i rutiin www.durex.com. Sertifitseeritud vastavalt 93/42/EMÜ SGS CE1639 alusel: vaginaalse kuivuse sümptomite leevendamine. Mittemeditsiinilist kasutamist pole hinnatud. Durex on Reckitt Benckiser Group?i kaubamärk.



Seadme ja pakendi sisu

Durex Libesti



Tootja või tootja volitatud esindaja

Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd, Dansom Lane, Hull, HU8 7DS, UK.



Päritoluriik

Tai