DUREX LIBESTI INTIMA BALANCE 50ML Vaata täismõõdus

DUREX LIBESTI INTIMA BALANCE 50ML

26,11 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
DUREX LIBESTI INTIMA BALANCE 50ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Durex Balance PRO-pH? prebiootikumidega libesti, 50 ml. Terve vagiina on tasakaalustatud pH-ga, kuid stress, muutused menstruaaltsüklis või tavaliste pesuvahendite ja geelide kasutamine intiimpiirkonnas võivad põhjustada tasakaaluhäireid. Kui see juhtub, võivad halvad bakterid võtta võimust ja põhjustada ebameeldivat lõhna, ebamugavust ja tavalisi tupeinfektsioone.

ÄRGE LASKE ÜHTKI TAKISTUST OMA TEELE. See dermatoloogiliselt testitud prebiootiline libesti on veepõhine ja valmistatud meie Pro-pH? koostisega, mis aitab säilitada tupe pH tasakaalu. See on välja töötatud tupe hooldamiseks ja seksi sujuvamaks muutmiseks. See on hüpoallergeenne ning ei sisalda sulfaate, parabeene, silikoone ega kunstlikke lõhnaaineid.



Kasutamisjuhised

Enne kasutamist: Sobib tupe-, päraku- ja oraalseksi jaoks ning kasutamiseks looduslikust kaut?ukist latekskondoomide ja polüisopreenist kondoomidega. Hoida jahedas ja kuivas kohas, otsese päikesevalguse eest kaitstult.

Kasutamine: avage klappkork ja pealekandmiseks pigistage õrnalt. Kondoomiga kasutamisel kandke paigaldatud kondoomile.



Koostisosade loetelu

Koostis: vesi, propaandiool, propüleenglükool, betaiin, ksantaankummi, inuliin, alfa-glükaani oligosahhariid, polükarbofiil USP, bensoehape, glükono-delta-laktoon, kaaliumlaktaat, piimhape.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Vaid mõned hoiatused: Kasutada ainult vastavalt juhendile. See ei ole rasestumisvastane vahend, ei sisalda seemnerakke hävitavat ainet ja võib aeglustada seemnevedeliku liikumist. Vältida silma, vigastatud nahale või haavadele sattumist. Kui teil tekib ärritus, lõpetage kasutamine. Kui ärritus püsib, teil on pidev vaginaalne kuivus, olete rase või imetate, pidage nõu arstiga. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Olge vastutav oma tupe tervise eest ja avastage meie täielik Durex Intima Balance'i rutiin www.durex.com. Sertifitseeritud vastavalt 93/42/EMÜ SGS CE1639 alusel: vaginaalse kuivuse sümptomite leevendamine. Mittemeditsiinilist kasutamist pole hinnatud. Durex on Reckitt Benckiser Group?i kaubamärk.



Seadme ja pakendi sisu

Libesti



Tootja või tootja volitatud esindaja

Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd, Dansom Lane, Hull, HU8 7DS, UK.



Päritoluriik

Tai