NUK FC PUDELI PEHME NOKK TILKUMISKINDEL (LATEKS) 6+ KUUD N1 Vaata täismõõdus

NUK FC PUDELI PEHME NOKK TILKUMISKINDEL (LATEKS) 6+ KUUD N1

6,41 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
NUK FC PUDELI PEHME NOKK TILKUMISKINDEL (LATEKS) 6+ KUUD N1

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

NUK FC tilkumiskindel lateksotsik

Tootetutvustus:

Lastele 6+ elukuu vanusele.

Pehme materjalist. Tilkumiskindla imemisotsikuga. Valmistatud Saksamaal. BPA-vaba.

Aitab kaasa üleminekut iseseisvale joomisele.

*Pehme lateksist imemisotsik tagab mugava joomise.

*Tilkumiskindel imemisotsik sobib ideaalselt reisile (trasporteerimise ajal soovitame kasutada komplektis olevat tihendit).

*Lihtne kasutada ja puhastada.

*Sobib NUK First Choice õppimispudelile ja NUK Active Cups Reisipudelile.

Oluline teave: Rinnaga toitmine on imikule parim.



Kasutamisjuhised

Kasutamisjuhised: Enne esmakordset kasutamist, tuleb lutti 5 minutit keeta ja enne igakordset järgmist kasutamist hoolikalt puhastada ning desinfitseerida. Et vältida luti kahjustumist keetmisel, tuleb jälgida küllaldase veetaseme olemasolu anumas. Steriliseerimiseks soovitame kasutada NUK Steriliser Vapo Rapid. Lutti ei või pesta nõudepesumasinas - pesumasina pesemisvahend võib kahjustada materjali! Kui kasutada steriliseerimiseks mikrolaineahju siis materjali kahjustuse vältimiseks kasutage ainult NUK Mikrolaineahju Steriliseerijat (järgige sterilisaatori kasutusjuhendit!). Tühje või veega/toiduga täidetud pudeleid ei tohi panna mikrolaineahju (plahvatusoht/materjali kahjustamise oht). Pudeli sisu võib kuumenemisel pudelist plahvatades välja tungida. Ebaühtlasel kuumutamisel tekib põletusoht! Ärge kunagi kuumutage suletud pudelit (plahvatusoht)! Palume enne kasutamist õrnalt pigistada toidu- ja õhuava, et olla kindel, et nad on avatud.Toidu valmistamisel tuleb jälgida toiduaine tootja temperatuuriandmeid.



Koostisosade loetelu

Lateks.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Kasuta seda toodet alati täiskasvanu järelvalve all. Pidev ja kauakestev vedelike imemine põhjustab hambakahjustusi. Eriti oluline on seda jälgida magustatud jookide nt puu- või aedviljamahlade puhul. Kontrollige enne toitmist alati toidu temperatuuri. Kontrollige otsikut iga kasutamise järel ja venitage seda igas suunas - eriti lapse hambumise ajal. Vähimategi rebendite, hammustusjälgede või nähtava vananemise korral (kleepuv, väljaveninud, rebenenud), vahetage otsiku välja, kuna sellest võivad eralduda tükikesed ja laps võib need alla neelata. Ohutuse ja hügieeni eesmärgil, vahetage otsikut pärast 1-2 kuu kasutamist. Ärge jätke toitmislutti otsese päiksevalguse/soojuse kätte või desinfitseerimisvahendisse (steriliseerimislahus) kauemaks näidatud ajast, kuna lutt võib seeläbi kahjustuda. Hoidke hügieeniliselt puhtas pimedas ja kuivas kohas. Mitte kasta ravimitesse! Valmistatud loodusliku kaut?uki lateksist, mis võib põhjustada allergiat. Nõuanne: Kasutage ainult NUK originaalosi! NUK toode on vastavuses EN 14350 tingimustega.



Säilitamisjuhised

Hoidke hügieeniliselt puhtas ja kuivas kohas. Säilivuse aeg: 4 aastat tootmise ajast.



Tootja

Tootja: MAPA GmbH

Maaletooja: German Products Estonia OÜ, Punane 16-312, 13619 Tallinn, Eesti, Tel. (+372) 6098030,

[email protected], www.gpestonia.ee.



Päritoluriik

Saksmaa