NUK FC+ LUTIPUDEL 2 CLASSIC (SILIK) 6-18 KUUD 250ML Vaata täismõõdus

NUK FC+ LUTIPUDEL 2 CLASSIC (SILIK) 6-18 KUUD 250ML

13,54 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
NUK FC+ LUTIPUDEL 2 CLASSIC (SILIK) 6-18 KUUD 250ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

NUK Classic pudel First Choice+ silikoonlutiga, 250 ml

Nr.1 (6-18 kuud), M (keskmine ava: piimasegu)



Tootetutvustus:

NUK Classic pudel First Choice+ silikoonlutiga, 250 ml

Nr.1 (6-18 kuud), M (keskmine ava: piimasegu)

Loomulikum toitmine - õnnelikumad lapsed

1. Loomuliku kujuga ortodontiline lutt

NUK luti sptesiaalne kuju on modelleeritud ema rinna kuju järgi imetamise ajal. Luti kuju tagab keelele ja lõualuule piisava ruumi ja loomuliku imemise.

2. Maksimaalne pehmus

Uus pehme tsoon luti üleosas sobib nüüd paremini suulaega ja tagab loomuliku joomise.

3. Ennetab koolikute teket

Uuendatud NUK Anti-Colic AIR SYSTEM vähendab imikutel õhuneelamisest põhjustatud koolikuvaluvalusid.

4. Kliiniliselt testitud. Loomulik NUK luti kuju tagab väga kõrge heakskiiduprotsendi

vastsündinute emade keskel. NUK First Choice + sobib eriti väikelastele, keda toidetakse nii rinnaga kui ka pudelist.

NUK luttide suuruste kontseptsion: Nr.1: 0-6 elukuud; Nr.2: 6-18 elukuud.

Erinevate suurustega avad, sõltuvalt toidust:

S väike ava - hästivoolavatele vedelikele, nagu rinnapiim, tee ja vesi

M keskmise suurusega ava - piim, piimasegud

L suur ava - paksemad toidud nt. püree

Oluline teave: Rinnaga toitmine on imikule parim.

NUK toode on vastavuses EN 14350 nõuetega.



Kasutamisjuhised

Kasutamisjuhised:

Toidu valmistamine: Piimatoidu või tee valmistamisel tuleb jälgida toiduaine tootja temperatuuriandmeid. Vitamiinide ja toiteainete säilitamiseks ei tohi temperatuur ületada 60 °C. Tühje või veega/ toiduga täidetud pudeleid ei tohi panna mikrolaineahju (pudeli lõhkemisoht/

materjali kahjustamise oht). Pudeli sisu võib kuumenemisel plahvatades välja tungida. Ebaühtlasel kuumutamisel tekib põletusoht! Soojendamisel peab pudel alati lahti olema (lõhkemisoht). Palume enne igat kasutamist pehmelt pigistada ventilatsiooni ja joomise ava / pilu ning veenduda, et see on avatud. Toitke ainult tootja poolt soovitatud koguse ja konsistentsiga söögi ja joogiga. Alates 5. elukuust hakake järkjärgult harjutama joogitopsiga. Eelnevalt kuuma vedelikuga täidetud (> 80 ° C) suletud PP pudeli jahtumine võib pudeli jäädavalt deformeerida.



Pudeli, luti ja lisatarvikute puhastamine: Enne esmakordset kasutamist, tuleb pudelit, lutti ja lisadetaile 5 minutit keeta ja enne igakordset järgmist kasutamist hoolikalt puhastada ning desinfitseerida. Keetmisel tuleb jälgida küllaldase veetaseme olemasolu anumas, et vältida luti ja pudeli kahjustumist. Steriliseerimiseks soovitame kasutada NUK Steriliser Vapo Rapid. Pudel tuleb keetmiseks või aurutamiseks (temperatuuril üle 80 °C) osadeks lahti võtta ja lahti jätta, nii väldite deformeerumist. Teatud koostisega joogid (nt. porgandimahl) võivad materjali värvida või kergelt deformeerida (nt tilliseemnetee). See ei kahjusta pudelit ja ei muuda selle kasutuskõlbulikkust ning pudeli ohutust. Lutti ja pudelit ei või pesta nõudepesumasinas - pesumasina puhastusvahend võib materjali kahjustada! Kui kasutada steriliseerimiseks mikrolaineahju siis kasutage materjali kahjustuse vältimiseks ainult NUK Mikrolaineahju Steriliseerijat (järgige sterilisaatori kasutusjuhendit!).



Koostisosade loetelu

Koostisosad:

Materjal: pudel - PP, lutt - silikoon, kork - PP, tihenduseib, rõngas - PP/TPE. BPA-vaba.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Hoiatused ja ettevaatusabinõud:

Sinu lapse ohutuse ja tervise huvides: HOIATUS! Kasuta seda toodet alati täiskasvanu järelvalve all. Ära kasuta mitte kunagi toitmislutte rõngaslutina. Pidev ja kauakestev vedelike imemine põhjustab hambakahjustusi. Eriti oluline on seda jälgida magustatud jookide nt. puu- või aedviljamahlade puhul. Kontrolli enne toitmist alati toidu temperatuuri.

Kontrollige lutti iga kasutamise järel, venitades seda igas suunas - eriti lapse hambumise ajal. Vähimategi rebendite, hammustusjälgede või nähtava vananemise korral (kleepuv, väljaveninud, rebenenud), vahetage lutt välja, kuna sellest võivad eralduda tükikesed ja laps võib need alla neelata.

Ohutuse ja hügieeni eesmärgil, vahetage lutt pärast 1-2 kuu kasutamist. Ärge jätke toitmislutti otsese päiksevalguse/soojuse kätte või desinfitseerimisvahendisse (steriliseerimislahus) kauemaks näidatud ajast, kuna lutt võib seeläbi kahjustuda. Hoidke hügieeniliselt puhtas pimedas ja kuivas kohas. Mitte kasta ravimitesse! Kui pudel on seestpoolt kahjustatud (nt kriimustatud), tuleb see hügieenilistel põhjustel väljavahetada. Klaaspudelite kasutamise ohutus: Klaaspudelid võivad puruneda. Pudelis segamiseks ärge kasutage metalllusikat - tekkida võivad juusmõrad, mis pudeli täitmisel kuuma toiduga põhjustavad selle purunemise. Tihendseibi või kaitsekorgiga toodete puhul: Hoia kõiki kasutuses mitteolevaid koostisosi lastele kättesaamatus kohas.

Nõuanne: Kasutage ainult NUK originaalosi.



Säilitamisjuhised

Säilivuse aeg: vt pakendilt. Hoidke hügieeniliselt puhtas pimedas ja kuivas kohas. Säilivuse aeg: 4 aastat tootmise ajast.



Tootja

Tootja: MAPA GmbH

Maaletooja: German Product Estonia OÜ, Punane 16, Tallinn: Harju, +372 6098030



Päritoluriik

Saksamaa