LUUV MAGNEESIUMIKREEM 200ML Vaata täismõõdus

LUUV MAGNEESIUMIKREEM 200ML

24,43 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
LUUV MAGNEESIUMIKREEM 200ML

Rohkem infot

Mahe- või ökotoode



Tootetutvustus, otstarve

LUUV magneesiumikreem on sertifitseeritud üle maailma tunnustatud ECOCERT/COSMOS ökosertifikaadiga. LUUV magneesiumikreem on transdermaalne (nahakaudne) viis magneesiumi omastamiseks. Kasutada igapäevaselt magneesiumipuudulikkuse ennetamiseks/vähendamiseks, sobib lihasvalude ja -pingete korral, sealhulgas treeningujärgselt. Kreemis sisalduv magneesiumkloriid on kõige paremini omastatav läbi naha ning kiireim viis magneesiumipuudulikkuse vähendamiseks. Kreemis on rikkalikult kookosrasva, mis on sarnane naha enda lipiididega ning aitab magneesiumil paremini imenduda ka kuiva nahaga inimestel. Eeterlikud õlid soodustavad vereringet ja annavad kreemile mõnusa lõhna. Kreem niisutab nahka, jätab selle pehmeks ning sobib ka tundlikule nahale.



Kasutamisjuhised

Kasuta magneesiumipuudulikkuse ennetamiseks ja/või lihaspingete leevendamiseks. Sobib naha niisutamiseks igapäevaselt kasutada. Üks doos (3ml) sisaldab 18mg magneesiumi.



Koostisosade loetelu (Ingredients)

Aqua, Magnesium chloride, Cocos Nucifera Oil, Polyglyceryl-3 Distearate, Glyceryl Stearate Citrate , Glyceryl stearate SE, Citrus Limon Peel (Lemon) Oil, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Triethyl Citrate, Glyceryl Caprylate, Xanthan gum, Benzoic Acid / 99,87% natural origin of total



Netokogus

200ml



Vastutav isik

LUUV OÜ



Kopli 25a

Tallinn 10412

Eesti



Päritoluriik

Eesti