NOREVA EXFOLIAC MITSELLAARVESI AKNELISELE NAHALE 250ML Vaata täismõõdus

NOREVA EXFOLIAC MITSELLAARVESI AKNELISELE NAHALE 250ML

30,93 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
NOREVA EXFOLIAC MITSELLAARVESI AKNELISELE NAHALE 250ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

See kerge mitsellaarvesi eemaldab mustuse ja jumestuse, puhastab ja värskendab, jätab naha klaariks, matiks ja puhtusest säravaks. Saab kasutada näol, silmadel ja huultel.



Oftalmoloogiliselt ja dermatoloogiliselt katsetatud. 95% puhastab nahka. 81% eemaldab ebapuhtused ja liigse rasu. 86% vähem rasune nahk. 86% ei jäta nahka kleepuvaks. 81% ei kuivata nahka. Ei jäta nahale kleepuvat kihti. Värske lõhn. Tsinkglükonaadiga rikastatud koostis.



Noorukieas muutub nahk rasuseks ja paksemaks ning tekivad erinevas ulatuses ebatäiused. Sellel kahtlusi täis ja haavatavas eas, kui igapäevasuhetes on oluline roll enda pildistamisel ja minapildil, võivad need nahamuutused teismelisi sageli halvasti mõjutada. Naha ebatäiustele spetsialiseerunud NOREVA dermatoloogialaborid leiutasid teismelistele mõeldud esimese tervikliku tagasilööke vältiva tootesarja Exfoliac, milles on kombineeritud hea tõhusus, optimaalne talutavus ja eriti matistavad omadused tänu mikrosvammidele ja puhaste värvidega HD-tehnoloogiale ning mis on ka meeldiva tekstuuriga.



Kasutamisjuhised

Esmalt puhastage kogu nägu pehme vatipadja abil puhastava mitsellaarveega. Seejärel kandke hommikuti ja/või õhtuti peale teist Noreva Exfoliac toodet.



Koostisosade loetelu (Ingredients)

Aqua (Water), Poloxamer 184, Propanediol, Polysorbate 20, Glycereth-26, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Zinc Gluconate, Salicylic Acid, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Glycerin, Sorbic Acid.



Netokogus

250ml.



Vastutav isik

Maaletooja: BERNER EESTI OÜ, telefon: +372 5333 3198, email: [email protected]

Tootja: Noreva Laboratoires



Päritoluriik

Prantsusmaa