ORAL-B HAMBAHARI BRAUN VITALITY SENSITIV D12.513.S TAIMERIGA Vaata täismõõdus

ORAL-B HAMBAHARI BRAUN VITALITY SENSITIV D12.513.S TAIMERIGA

58,54 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
ORAL-B HAMBAHARI BRAUN VITALITY SENSITIV D12.513.S TAIMERIGA

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Elektriline laetav hambahari.



Kliiniliselt tõestatud: eriti õrnu harjaseid kasutades puhastab märkimisväärselt paremini kui tavaline käsihambahari. Täiustatud puhastustehnoloogia: kiire võnkuv-pöörlevate liigutuste süsteem, 2 minuti taimer.



Sisaldab: ühte käepidet, ühte harjapead, ühte laadimisseadet.



Proovi ka teisi seadmega sobivaid harjapäid: Oral-B Precision Clean, Oral-B Floss Action, Oral-B 3D White.



Kasutamisjuhised

Tehke harjapea märjaks ja pange hambapastat peale. Asetage harjapea vastu hambaid ja lülitage seade sisse. Juhtige harjapead aeglaselt hambalt hambale, kõigepealt hammaste välispindadel, siis sisepindadel ja lõpuks mälumispindadel. Ärge suruge harjale liiga tugevasti ega hõõruge sellega. Kahe minuti möödudes (hambaarstide poolt soovitatud harjamisaeg) annab taimer (ainult D 12513 mudelil) lühikese signaaliga märku. Esimeste kasutuspäevade ajal võivad igemed kergelt veritseda. Kui veritsemine ei lõpe kahe nädala jooksul, pidage nõu oma hambaarstiga. Vahetage harjapead kas iga kolme kuu tagant või siis, kui harjased on kulunud, või kui indikaatorharjaste värv on tuhmunud juba poole harjase ulatuses.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Kontrollige aeg-ajalt seadme juhet vigastuste avastamiseks. Kahjustunud või mittetöötavat seadet ei tohi kasutada. See seade ei ole mõeldud kasutamiseks alla kolmeaastastele lastele. Kui seade on maha kukkunud, tuleb enne uuesti kasutamist asendada vana harjapea uuega, ka siis, kui mingit vigastust ei ole silmaga näha.



Tootja

Braun GmBH



Päritoluriik: Saksamaa



Maaletooja: AbeStock, Mustjuure 9, Tallinn.