ALLMATTERS MENSTRUAALANUM A N1 Vaata täismõõdus

ALLMATTERS MENSTRUAALANUM A N1

46,30 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
ALLMATTERS MENSTRUAALANUM A N1

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

AllMatters menstruaalanum ehk kuutops on korduvkasutatav menstruaalhügieeni toode, mis asendab sidemeid ja tampoone. See võimaldab ~12 tundi lekkevaba täiuslikku vabadust. Korduvalt. Ei mingeid lekkeid ega muresid. AllMatters kuutops mahutab sama koguse mis 3 tampooni ja seda võib kanda umbes 12 tundi, nii ei tuleta menstruatsioon end pidevalt meelde. Ei kuivust ega nakkusi. AllMatters menstruaalannum on valmistatud 100% pehmest meditsiinilise kvaliteediga silikoonist, mis ei häiri teie keha. Säästate raha, hoiate keskkonda. AllMatters anum kestab aastaid, mitte tunde, nii pääsete pidevast jäätmetekkest ja igakuistest ostudest.



A-suurust peaksid kasutama naised, kes ei ole sünnitanud.



Kasutamisjuhised

Voltige ja sisestage. Pehme AllMatters menstruaalanum voldib end lahti, et tekitada kerge vaakum, samas jääb turvaliselt paika.

Kandke ~12 tundi. Menstruaalanumat ei tunne tupes, kui see on õigesti sisestatud. Minge ujuma, jooksma või harrastage muid tegevusi ? ei mingeid probleeme.

Tühjendage, loputage, korrake. Menstruaalanumat võite tühjendada isegi avalikes WC-des - kasutage vaid tualettpaberit. Loputage alles siis, kui olete kodus. Võite ka kasutada niiskeid salvrätikuid (näiteks OrganiWipes).

A-suurust peaksid kasutama naised, kes ei ole sünnitanud.



Koostisosade loetelu

AllMatters menstruaalanum on valmistatud 100% pehmest meditsiinilise kvaliteediga silikoonist.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Naistel on emakakaela asend erinev, mistõttu menstruaalanuma paigutamise sügavus varieerub samuti. Kui vars on tunda ja teile on see pärast paari proovimist ebamugav, saate selle lühemaks lõigata. ÄRGE lõigake vart, kui anum on tupes!

Anuma eemaldamiseks leidke varreke, samal ajal suruge AllMatters menstruaalanum kõhulihaste abil allapoole, kuni jõuate põhjani. Vajutage õrnalt põhja vaakumi vabastamiseks ja libistage anumat küljelt küljele liigutustega välja. ÄRGE sikutage vaakumit vabastamata!



Säilitamisjuhised

Kui menstruatsioon on lõppenud - keetke topsi 3-5 min või kasutage puhastussalvrätikut (näiteks OrganiWipes) ja hoiundage menstruaalanum puuvillast originaalkotikeses.



Netokogus

1 tk



Tootja

AllMatters APS



Päritoluriik

Taani