SOOLAPIIP Vaata täismõõdus

SOOLAPIIP

86,76 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
SOOLAPIIP

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Soolapiip? on patenteeritud inhalatsiooni seade, mille abil saab igaüks iseseisvalt teha speleoteraapia, mis tähendab ravi soolakaevanduste mikrokliima tingimustes.



Keraamilise filtri vahel on soolakristallid, mis pärinevad Euroopa tuntumatest soolakoobastest, kus paraneb hingamisteede haiguste all kannatavate patsientide seisund oluliselt. Seade sisaldab miotseeni ajastul tekkinud haliidi kivisoola kristalle.



Läbi soolapiibu keraamilise filtri hingates mõjuvad 20-22 miljonit aastat tagasi moodustunud soolakristallid niiske õhuga kokku puutudes hästi kogu hingamissüsteemile. Sool vähendab hingamisteede limaskestade turseid: aevastaja lõpetab turtsumise, kinnine nina läheb lahti, nohu väheneb või kaob. Kui kasutada soolapiipu iga päev mõni minut, aitab see vähendada: õietolmu allergiat (pollinoosi ehk heinanohu) ning muid hingamisteedega seotud allergiaid; astmat, bronhiiti, läkaköha, ninakatarri, tonsiliiti ehk mandlipõletikku (soola toimel muutub röga kergemini väljaköhitavaks, hingeldus väheneb või kaob). Aitab vähendada ka suitsetamisest tingitud häireid hingamisteedes. Sool desinfitseerib ja hävitab mikroobe, mistõttu põletikulised protsessid hingamisteedes taanduvad.



Soolapiipu uuesti täita ei saa, viie aasta möödudes tuleb osta uus piip



Kasutamisjuhised

Pange soolapiibu tila suhu ja hingake sisse. Hingake nina kaudu välja. Hingata tuleb normaalse intensiivsusega. Sunnitud hingamine pole vajalik ja seda tuleks vältida. Hingamisteedesse kogunenud jääkained väljuvad köha ja nohuna. See ei tähenda, et tervis on halvemaks läinud. Hoopis vastupidi - see on märk paranemisest.



Seadet on soovitatav kasutada 15-25 minutit, kuid ravi võib pikendada ka 1-2 tunnini päevas. Soolapiip MINI on soovitatav kasutada 4-5 minutit, kuid ravi võib pikendada kuni 15-25 minutit päevas. Parema tulemuse saavutamiseks tuleb seadet kasutada pidevalt, mitte hooajati.



Soolapiipu uuesti täita ei saa, viie aasta möödudes tuleb osta uus piip.



Koostisosade loetelu (Ingredients)

NaCl 98,7% , CaSO4 0,1% , MgCl2 0,028%, CaCl2 0,13%, Fe2O3 0,00056% , lisaks kaaliumi, joodi ja väheses koguses broomi.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Tähelepaanu! Soolapiipu võib puhastada vaid väljaspoolt ja ainult kergelt niiske riidega. Seadmesse ei tohi sattuda vett.



Säilitamistingimused

Säiltada toatemperatuuril, kuivas kohas.



Netokogus

75 g



Vastutav isik

Maaletooja: Baltic Business Partners OÜ; [email protected]; Info tel.: +372 7 367 268. E-pood: www.suuhugieen.ee.



Päritoluriik

Ungari