KÕRVATROPID SANOHRA FLY TÄISKASVANUTELE 1 PAAR Vaata täismõõdus

KÕRVATROPID SANOHRA FLY TÄISKASVANUTELE 1 PAAR

25,36 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
KÕRVATROPID SANOHRA FLY TÄISKASVANUTELE 1 PAAR

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Kaitseb kõrvu rõhumuutuste eest

Spetsiaalne filter reguleerib rõhu muutumist trummikile ees, nii et kuulmetõri ühtlustab rõhu enne, kui kõrv hakkab valutama.



Kõrvavalu vastu ? ja mitte ainult lennates.

SANOHRA fly kaitseb kõrvu kõigis olukordades, kus kõrvad puutuvad kokku suure rõhumuutusega: näiteks mägiraudteel, kõrghoone liftis jm.



Uuringutega tõestatud mõju

SANOHRA fly mõjusust on tõestanud Berliini Charit? ülikoolikliinikumi teadusuuringud ja koostöö lennufirmaga.



Üle pooled lennureisijad tunnevad ebamugavat survet või kõrvavalu, mis ilmneb peamiselt maandumisel. Kõrv on väga tundlik elund. Keskkõrv asub õhukindla trummikile taga. Kui lennuki maandumise ajal õhurõhk salongis kiiresti tõuseb, tekib keskkõrvas suhteliselt madal rõhk.



Kuulmetõri, mis on keskkõrva ja ninaneelu ühendav torujas osa, peab nüüd tagama rõhu ühtlustamise. Kui kuulmetõri ei tekita piisavalt kiiresti vajalikku ava, siis kujuneb keskkõrvas suhteliselt madal rõhk. See surub trummikilet keskkõrva poole. Äärmuslikel juhtudel tekib seetõttu kõrvavalu ja verejooks. Kõrvaarstid nimetavad seda seisundit barotraumaks.



SANOHRA fly on loodud spetsiaalselt kõrva kaitsmiseks õhurõhu kiire ja ulatusliku muutumise eest. Kõrvatroppi integreeritud rõhuregulaator ühtlustab rõhku ja aeglustab rõhu muutumist trummikile ees.



Kasutamisjuhised

SANOHRA fly pannakse kõrva 45 minutit enne maandumist. Salongis mõne minutiga kiiresti tõusva õhurõhu surve kõrvale nõrgeneb ja rõhk suureneb trummikile ees järk-järgult. Nii saab kuulmetõri õhurõhu ühtlustamiseks keskkõrvas isegi piiratud funktsionaalsuse korral rohkem aega, enne kui kõrv valutama hakkab.



Koostisosade loetelu

Meditsiiniline plastik



Netokogus

1 PAAR



Tootja

Innosan GmbH, Germany



Maaletooja: AS Oribalt Tallinn



Päritoluriik

Saksamaa