ANTIGEENI KIIRTEST COVID-19 NEWGENE ISE TESTIMISEKS N1 Vaata täismõõdus

ANTIGEENI KIIRTEST COVID-19 NEWGENE ISE TESTIMISEKS N1

7,87 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
ANTIGEENI KIIRTEST COVID-19 NEWGENE ISE TESTIMISEKS N1

Rohkem infot

Kiirtest on mõeldud neile, kellel esinevad COVID-19 sümptomid, nagu köha, palavik ja väsimus, et aidata kaasa SARS-CoV-2 nakkuse varajasele tuvastamisele. Seda võib kasutada ka isikute testimiseks, kellel ei esine COVID-19 sümptomeid, et kontrollida regulaarselt nende tervislikku seisundit. Tundlikkus 97,1%, spetsiifilisus 99,2%, täpsus 98,4%. Komplektis: testkassett, proovi ekstraheerimise tuub ja tuubi kork, kasutusjuhend, steriilne proovivõtu tampoon.



TÄHELEPANU:

* Toote komponendid peavad olema toatemperatuuril (15-30 °C või 59-86 °F).

* Lugege hoolikalt kasutusjuhiseid.Lisaks võite skaneerida QR-koodi, et leida video juhistega.

* Kontrollida aegumiskuupäeva fooliumpakendi tagaküljelt vastava sümboli juurest. ÄRGE kasutage aegunud teste.

* Isikud, kes ei ole võimelised testi ise tegema, peaksid laskma testi teha oma seaduslikul eestkostjal.

* Alla 15-aastased lapsed peaksid teostama enesetestimise täiskasvanu järelevalve all.

* Inimeste puhul, kellel on hiljuti olnud nina trauma või operatsioon või kellel on märkimisväärne koagulopaatia, on vigastuste vältimiseks vaja ninast proov võtta väga hoolikalt.

* Palun tehke testid, kasutades pakendis olevaid komponente. Ärge püüdke lisada teistest allikatest pärinevaid komponente.

*See toode on mõeldud kasutamiseks ninast vatitikuga proovi võttes. Teistsuguse proovi kasutamine võib põhjustada ebaõigeid või kehtetuid testitulemusi.

*Viige test läbi kahe tunni jooksul pärast proovi võtmist. Ebatäpsed tulemused võivad olla tingitud aegunud proovidest.

*Veenduge, et testimiseks lisatakse piisav proovi kogus. Liiga suur või ebapiisav proovimaht võib põhjustada ebaõigeid tulemusi.

*Palun oodake 15-30 minutit pärast proovi panemist testribale, enne kui vaatate testi tulemusi. Vale ooteaeg võib põhjustada ebatäpsusi.

*Ärge kasutage katsekaarti, kui katseliin või kontrolljoon ulatub üle katseakna. Katsetulemus on vigane. Uurige proovi uuesti, kasutades teist testkaarti.

*See toode on ühekordselt kasutatav. ÄRGE taaskasutage kasutatud komponente.

*Kasutage koduse desinfitseerimisspreiga või 70% - 75%-lise alkoholiga pihustit, et desinfitseerida äravisatud kaupu, näidiseid ja muid tarbekaupu.

*Peske enne ja pärast testi põhjalikult käsi.



ENNE TESTI

*Nuusake nina, et puhastada ninasõõrmed.

* Peske käsi ja hoidke need kuivana.



KATSE KÄIK

*Avage vatitiku pakend (ÄRGE puudutage vatitiku otsa). Pange vatitiku ots ettevaatlikult ühte ninasõõrmesse, umbes 2-3 cm sügavusele.Keerake vatitikku ettevaatlikult viis korda kokku 20 sekundi jooksul, et koguda ninasekreeti. Liigutage vatitikku ettevaatlikult, et vältida ninasõõrme kahjustamist. Kasutades sama vatitiku otsa, asetage see ettevaatlikult teise ninasõõrmesse Keerake vatitikku ettevaatlikult viis korda veel 20 sekundit.



*Avage proovi ekstraheerimise tuubi fooliumist kate. Sisestage vatitikk proovi ekstraheerimise tuubi. Segage vatitikku lahuses vähemalt viis korda. Pigistage tuub sõrmedega kokku. Liigutage vatitikku vähemalt 3 korda üles-alla, et proovilahus vatitikust kätte saada. Eemaldage vatitikk tuubist. Kinnitage tuubi kork kindlalt proovi ekstraheerimise tuubi külge. Proovilahuse põhjalikuks segamiseks pigistage tuubi kolm korda õrnalt kokku. Hoidke tuubi 1 minuti jooksul paigal.



*Avage fooliumpakend. Võtke testkaart välja ja asetage see lauale. Hoidke tuubi tagurpidi. Pigistage tuubi, et lisada 3 tilka proovilahust testkaardil olevasse proovi auku "S". Tulemust saab lugeda 15 minuti pärast. Tulemus loetakse ebatäpseks ja kehtetuks pärast 30 minutit. MITTE kasutada proovilahust juba kasutatud testkaardil.



TULEMUSTE TÕLGENDAMINE

Positiivne (+): Punased ribad ilmuvad nii T- kui ka C-joone juures 15-30 minuti jooksul.

Negatiivne (-): Punane riba ilmub C-joone juures, samas kui T-joone juures ei ilmu punast riba 15-30 minutit pärast proovi laadimist.

Kehtetu: Kui C-rea juures ei ilmu punast riba, näitab see, et testi tulemus on kehtetu.Tehke uus test teise testkaardiga.



ETTEVAATUSABINÕUD PÄRAST TOOTE KASUTAMIST

1. Kui te saate positiivse tulemuse, helistage palun oma perearstile või pöörduge viivitamatult pädeva meditsiiniasutuse poole. viirusnakkuse kinnitamiseks on vajalik nukleiinhappe(PCR) test.

2. Negatiivne tulemus ei välista täielikult võimalikku viirusnakkust. valenegatiivne tulemus võib olla tingitud ka valest proovivõtust või madalast viiruse kogusest.

3. Kui te kahtlustate, et teie nina on proovi võtmise tõttu kahjustatud, pöörduge viivitamatult arsti poole.

4. Kui test on lõppenud, desinfitseerige vatitikk, testkaardid ja kõik muud kasutatud komponendid, kasutades selleks koduse desinfitseerimisspreid või alkoholispreid, mis sisaldab 70-75% ulatuses alkoholi.

5. Pakendage desinfitseeritud esemed ja hävitage need vastavalt kohalikele eeskirjadele.

6. Pärast testi peske oma käed korralikult.



PIIRANGUD

1. See toode on mõeldud ainult COVID-19 enesetestimiseks. Lõplik diagnoos ei tohiks põhineda ainult ühe testi tulemustel, vaid pigem kliiniliste sümptomite ja teiste uuringute tulemuste hindamisel pädeva arsti poolt.

2. Negatiivne tulemus tähendab, et proovis ei ole viirust või et viiruskoormus on väiksem kui toote avastamispiir. See ei saa täielikult välistada võimalust, et patsient on viirusega nakatunud. Liiga varakult pärast viirusega kokkupuutumist tehtud test võib anda negatiivse tulemuse. Kui kahtlustate viirusnakkust, korrake testi mõne päeva pärast.

3. Positiivne tulemus näitab, et uuritud proovi viiruskoormus ületab toote avastamispiiri. Siiski ei pruugi testijoone värvuse intensiivsus olla seotud patsiendi infektsiooni raskusastmega või haiguse arenguga.

4. Palun järgige täielikult toote hoidmise ja kasutamise juhiseid. Valenegatiivsed leiud võivad tekkida ka valede säilitamistingimuste või proovivõtu tõttu.

5. ÄRGE kasutage testi, kui pakend on kahjustatud. Test võib anda ebatäpse tulemuse.

6. Kui asümptomaatilistelt COVID-19 isikutelt saadakse ebapiisavalt viirusi, võivad neilt võetud proovid anda eksitavalt negatiivseid tulemusi.

7. Haiguse edenedes väheneb viiruse antigeenide kogus proovis. Nädal pärast sümptomite algust on tõenäolisem, et proovid annavad valenegatiivseid tulemusi.



Tootja: New Gene (Hangzhou) Bioengineering Co., Ltd.

Esindaja Euroopas: SUNGO Europe B.V.

Maaletooja: Medesto Logistics OÜ