PULSSOKSÜMEETER EVOLU Vaata täismõõdus

PULSSOKSÜMEETER EVOLU

69,80 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

PULSSOKSÜMEETER EVOLU

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

EVOLU Sõrmeotsa Pulssoksümeeter on kaasaskantav mitteinvasiivne seade, mis on mõeldud patsientide arteriaalse hemoglobiini hapnikuküllastuse (SpO2) ja pulsisageduse kohapealseks kontrollimiseks haiglas, haigla-tüüpi asutustes ja kodudes. Seade pole mõeldud pidevaks jälgimiseks.



Hapnikuküllastus näitab arteriaalses veres sisalduva hapnikurikka hemoglobiini protsenti. Tegu on väga olulise respiratoorse tsirkulatsioonisüsteemi osaga.



Paljud hingamisteede haigused võivad põhjustada inimveres madalat hapnikuküllastust. Seetõttu on mistahes probleemide õigeaegseks diagnoosimiseks oluline teada patsiendi vere hapnikuküllastust.



Normaalse inimkeha arteriaalse vere hapnikuküllastus (SpO2) on 98%. Kui mõõdetud väärtus on alla 94%, on saadava hapniku hulk ebapiisav. Konsulteerige arstiga. Pulsisagedus (bpm) näitab südamelöökide arvu ühes minutis. Tavaliselt vastab pulsisagedus südamelöökide arvule. Üldiselt jääb inimeste pulsisagedus vahemikku 60 kuni 90 lööki minutis. Perfusiooni indeks (PI) näitab tavaliselt läbivaadatava patsiendi jäseme perfusiooni olekut. Normaalse inimkeha PI on 3% või rohkem.



Seadme ja pakendi sisu

Sõrmeotsa Pulssoksümeeter, kasutusjuhend.