GLOBADENT RTU 5L Vaata täismõõdus

GLOBADENT RTU 5L

102,33 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
GLOBADENT RTU 5L

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Globadent?RTU on amiinibaasiline valmislahus hambajäljendite, -proteeside. -sildade, -kroonide ja jäljendilusikate pesemiseks ja desinfitseerimiseks. Kasutatakse silikoon-, alginaat-, polüeeter kumm-, polüsulfiid- ja hüdrokolloidjäljendite, proteetiliste tööde jne puhastamiseks ja desinfitseerimiseks.



TOOTE OMADUSED

* laia toimespektriga

* kiire toimeaeg (5 min)

* kipsmudelite täpsus väga heade puhastusomaduste tõttu (veri, sülg jms)



TOIMEAEG

5 minutit



MIKROBIOLOOGILINE TOIMESPEKTER

Toode omab bakteritsiidset, tuberkulotsiidset, pärmseentevastast ja virutsiidset (sh HBV, HIV, HCV, koroonaviirus, influenza ja vaccinia viirus) toimet.



VASTAVUS STANDARDITELE

EN 1276, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 14562



TEISED TESTMEETODID

DVV/RKI, DGHM/ÖGHMP



Kasutamisjuhised

Pärast hambajäljendi võtmist või hambaproteeside proovimist asetada need kaanega suletavasse töölahusega täidetud anumasse 5 minutiks. Rohkelt verega saastunud jäljendid enne lahusesse panemist loputada. Jälgida, et kõik desinfitseeritavad pinnad oleksid lahusega kaetud. Peale toimeaja möödumist jäljendid/proteesid pesta (vähemalt joogivee kvaliteediga). Lahust võib kasutada kuni 7 tööpäeva, sõltuvalt töökoormusest.



Koostisosade loetelu

amiin, kvaternaarsed ammooniumühendid, etüleenglükool, 2-aminoetanool, alküülpolüglükosiid, metüüldihüdrogeenfosfaat, korrosiooni inhibiitor



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Allaneelamisel kahjulik. Põhjustab nahaärritust. Põhjustab tugevat silmade ärritust. Väga mürgine veeorganismidele. Vältida sattumist keskkonda. Kanda kaitsekindaid/ kaitseprille/ kaitsemaski. ALLANEELAMISE KORRAL: halva enesetunde korral võtta ühendust MÜRGISTUSTEABEKESKUSEGA/ arstiga. Loputada suud.

NAHALE SATTUMISE KORRAL: pesta rohke veega. Võtta saastunud rõivad seljast. Nahaärrituse korral: pöörduda arsti poole.

SILMA SATTUMISE KORRAL: loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega. Eemaldada kontaktläätsed, kui neid kasutatakse ja kui neid on kerge eemaldada. Loputada veel kord. Kui silmade ärritus ei möödu: pöörduda arsti poole.



NB! Ei ole soovitatav hoida hambajäljendeid, proteese jm lahuses üle ettenähtud toimeaja.

NB! Vältida kokkupuudet glutaaraldehüüdiga!



Säilitamistingimused

Vt pakendil olevat kõlblik kuni kuupäeva. Et tagada toote kvaliteeti, säilitada temperatuuril 5-30°C, kork tihedalt suletuna, mitte hoida otsese päikesekiirguse käes ja vältida külmumist.



Seadme ja pakendi sisu

5L kanister, valmislahus



Tootja või tootja volitatud esindaja

Goodpoint Chemicals OÜ



Päritoluriik

Eesti