CHEMIPHARM STERISEPT 1L Vaata täismõõdus

CHEMIPHARM STERISEPT 1L

46,12 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
CHEMIPHARM STERISEPT 1L

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

STERISEPT on fenooli-,aldehüüdi- ja fosfaadivaba vedel kontsentraat termostabiilsete ja ?labiilsete meditsiiniinstrumentide pesemiseks ja desinfitsiooniks. STERISEPT hävitab baktereid (k.a. Mycobacterium terrae), viiruseid (k.a HBV, HIV) ja seeni. Pindaktiivsete ainete sisalduse tõttu on tootel head puhastavad omadused. Toode on materjalisõbralik. Eemaldab meditsiinilistelt instrumentidelt vere, valgud, sekreedid ja rasvad. Loputamisel eemaldub materjalidelt kiiresti ja täielikult.

Kasutatakse meditsiiniinstrumentaariumi nagu endoskoobid, optilised instrumendid ja nende abivahendid, bronhoskoobid, biopsia lingud ja - tangid, intubatsioonitorud, larüngoskoobid, aspiratsioonitorud, neerukausid, siibrid, laborinõud, stomatoloogilise instrumentaariumi jne. desinfitseerivaks pesuks ja desinfektsiooniks. Sobib kasutamiseks kõikides roostevabast terasest ultrahelivannides kui ka endoskoopide masinpesu seadmetes. Kasutamisel masipesuseadmetes soovitav lisada vahu regulaatorit.

Lühike desinfektsiooniaeg ja madalad kontsentratsioonid võimaldavad säästlikku kasutamist.



Kasutamisjuhised

Kohe peale kasutamist asetada avatud instrumendid kaanega suletavasse STERISEPT töölahusega täidetud lahusesse. Jälgitakse, et kogu instrumentaariumi pind oleks lahusega kaetud. Toimeaja möödudes loputada (vastavalt vajadusele) steriilse või jooksva veega.



Kõrgastme desinfektsioon saastega pindadel:



3% (30 ml 1 L vette)- toimeaeg-15 minutit

2% (20 ml 1 L vette)-toimeaeg- 30 minutit

1% (10 ml 1 L vette)-toimeaeg- 60 minutit



Töölahused valmistatakse kontsentraadi lahustamisel vees (toatemperatuuril). Valmis töölahus säilib suletult 14 ööpäeva, Kasutusel olevat töölahust võib kasutada 7 ööpäeva jooksul. Vahetada lahust vastavalt saastumisele. Ainet säilitada tihedalt suletud korgiga anumates, temperatuuril mitte alla +5?C.

STERISEPT ei sobi kasutamiseks koos aldehüüdidega, seetõttu tuleb vältida selliste toodete kasutamist enne ja pärast desinfektsiooni STERISEPT?iga.



Koostisosade loetelu

Kvaternaarsed ammooniumühendid, piperasiin, dodetsüüldiamiin,lahustid, mitteionogeensed tensiidid, korrosiooni inhibiitorid, kompleksimoodustaja.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Allaneelamisel kahjulik. Põhjustab nahasöövitust ja silmakahjustusi.Kanda kaitsekindaid. Nahaga kokkupuutel eemaldage saastunud rõivad ja jalatsid, loputage nahka, kasutades ohtralt vett ja neutraalset seepi. Silma sattumisel loputage silmi põhjalikult leige veega vähemalt 15 minutit. Rasketel juhtudel pöörduge arsti poole.Hoida lastele kättesaamatus kohas.



Säilitamistingimused

Säilitada toatemperatuuril, päikese eest kaitstult ja suletuna.



Seadme ja pakendi sisu

Desinfitseeriv lahus 1 l pudelis.



Tootja või tootja volitatud esindaja

AS CHEMI-PHARM, Tänassilma tee 11, Tänassilma, 76406 Harju maakond, Eesti. Tel.: +372 6778 806. Fax:+372 6778 807, [email protected].



Päritoluriik

Eesti