CHEMIPHARM SMELL NET 1L Vaata täismõõdus

CHEMIPHARM SMELL NET 1L

12,92 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
CHEMIPHARM SMELL NET 1L

Rohkem infot

Tootetutvustus, kasutusviis

SMELL NET on vedel kontsentraat pindade pesemiseks, desinfitseerimiseks ja uriini lõhna eemaldamiseks haiglates, sanatooriumites, hooldekodudes, lasteasutustes, saunades, basseini- ja veeprotseduuriruumides, veterinaarkliinikutes ja kõikjal mujal, kus on vajalik pesemine, desinfitseerimine või uriini lõhna eemaldamine. Toodet võib kasutada ka uriini lõhna eemaldamiseks kohtadest, kus tavaline pesuvahend ei saa toimida. Näiteks on võimalik eemaldada ebameeldivat uriini lõhna ka pragudest, kuhu uriin on ammu imbunud ja kogunenud. Piisab SMELL NET?i kokkupuutest probleemse kohaga kui toimub keemiline reaktsioon ja uriini lõhn kaob. Toimib ka kauaseisnud uriinile. Samuti sobib toode kasutamiseks koduses majapidamises lemmikloomade uriini lõhna eemaldamiseks pindadelt.

Kuna tootes kasutatakse kolme tugevat desinfektanti ? anorgaanilist hapet ja kahte erinevat kvaternaarset ammoonimühendit, mis muudavad ta laia toimespektriliseks, siis toimib ta ka nendesse bakteritesse, mis tavaliste desinfektsioonivahendite suhtes muutuvad kiiresti resistentseteks. SMELL NET on bakteritsiidse, viirusi inaktiveeriva (k.a HBV ja HIV) ja seeni hävitava toimega. Toode on lõhnastatud ja peale kasutamist jääb ruumidesse värske ning meeldiv piparmündi lõhn.

pH - 3



Toode vastab EN 13727 nõuetele



Kasutamisjuhised

1% töölahusega (10 ml SMELL-NET?i 990 ml vee kohta) töödeldakse ruume ja inventari (põrandad, seinad, tualettruumid, WC potid, siibrid ). Siibrid tuleb üle loputada peale toimeaega. Pinnad ei vaja veega üle loputamist. SMELL NET eemaldab ka uriinikivi. Toimeaeg 5 minutit.

HBV ja HIV profülaktikaks kasutada 2% töölahust (20 ml SMELL-NET?i 980 ml vee kohta), toimeaeg 15 minutit.

Valmislahuse säilivusaeg suletud anumas on 14 päeva. Kasutusel olevat töölahust võib kasutada 7 ööpäeva jooksul. Vahetada lahust vastavalt saastumisele.



Toimeained ja nende kontsentratsioon

Kvaternaarsed ammooniumühendid (2,5%)



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Põhjustab nahasöövitust ja silmakahjustusi. Kanda kaitsekindaid. Silma sattumisel loputage silmi põhjalikult leige veega vähemalt 15 minutit.Pöörduge arsti poole. Kokkupuutel nahaga eemaldage saastunud rõivad ja jalatsid, loputage kannatanu nahka, kasutage ohtralt vett ja neutraalset seepi.Hoida lastele kättesaamatus kohas.



Säilitamistingimused

Säilitada toatemperatuuril, päikese eest kaitstult ja suletuna.



Netokogus

1l



Loaomanik ja loa number

Biotsiidi registreerimistunnus 0035/05

AS CHEMI-PHARM, Tänassilma tee 11, Tänassilma, 76406 Harju maakond, Eesti. Tel.: +372 6778 806. Fax:+372 6778 807, [email protected].



Päritoluriik

Eesti