MAUBE INTIIMGEEL 200ML Vaata täismõõdus

MAUBE INTIIMGEEL 200ML

18,12 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
MAUBE INTIIMGEEL 200ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Ma?be lastetooted on mõeldud lastele, kes ei ole enam päris imikud, aga ei ole veel ka noorukid või täiskasvanud. See on süütu, lõbus, lähedane ja mängule kutsuv universum, mis pole samas lapsik ning põhineb erineva iseloomuga tegelastel, kellest igaüks jutustab oma loo.

Need on lastele suunatud apteegitooted, mille kujunduslahendus eristub tavapärastest apteegibrändidest. Meie toodetes saavad kokku pilkupüüdev kujundus ja kasupõhine koostis, mis arvestab naha vajadustega. Meie sihtrühmaks on rikkumata loomuga rõõmsameelsed ja mänguhimulised lapsed alates 5. eluaastast, kes ei ole enam päris väikesed, aga ei mõtle veel ka täiskasvanute kombel.

Meie sihtrühm ja nende vanemad või õed-vennad, kes neile MA?BE lastele mõeldud tooteid ostavad, eelistavad pilkupüüdvaid, lihtsaid ja kergesti mõistetavaid tooteid.

Geel, mis puhastab õrnalt laste intiimpiirkonda. See ei ärrita nahka ja sobib igapäevakasutuseks. Geeli pH aitab kaitsta suguelundite piirkonda. Sisaldab prebiootikume, mis soodustavad naha floora tasakaalu. Dermatoloogiliselt testitud,



Kasutamisjuhised

Kasutamine. Esmalt niisuta pestavat piirkonda ja seejärel kanna peale geel. Loputa korralikult veega. Mitte alla neelata. Vältida silma sattumist. Välispidiseks kasutuseks. Ei ole ette nähtud kasutamiseks alla 5-aastastel lastel. Dermatoloogiliselt testitud.



Koostisosade loetelu (Ingredients)

AQUA, DISODIUM PEG-5 LAURYLCITRATE SULFOSUCCINATE, LAURYL GLUCOSIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM LAURETH SULFATE, PHENOXYETHANOL, PROPANEDIOL, POLYQUATERNIUM-28, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LACTIC ACID, RHAMNOSE, CAPRYLYL GLYCOL, GLUCOSE, GLUCURONIC ACID, TOCOPHEROL [PI01551].



Säilitamistingimused

Soovitatav kasutada enne / partii lõppu: vt põhjal



Netokogus

200ml



Vastutav isik

ARS LABORATORIOS S.L Calle Juan Ramõn Jim?nez 12, 28229 Villanueva del Pardillo, Madrid Hispaania Madrid

Maaletooja. Allium UPI OÜ

Laagri Ärimaja / Laagri Business House

Vae 16 / Laagri / 76401 Harjumaa / Estonia



Päritoluriik

Hispaania