ECOVAG BALANCE VAGINAL CAPS N10 Vaata täismõõdus

ECOVAG BALANCE VAGINAL CAPS N10

29,99 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

ECOVAG BALANCE VAGINAL CAPS N10

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Meditsiiniseade. Vaginaalseks kasutamiseks.



Ecovag on mõeldud kasutamiseks naistel häiritud tupekeskkonna taastamiseks (samuti ka bakteriaalse vaginoosi puhul), mis võib avalduda sügelemise, kipituse, suurenenud vooluse, spetsiifilise lõhna, lööbe või valuna.



Kasutusalad: Ebaselge päritoluga vaginoosid, korduva bakteriaalse vaginoosi profülaktika, piimhappebakterite arvu taastamine tupes pärast põletikuvastast ravi, tupepõletikega seotud kuseteede põletike profülaktika, korduvate kandidooside profülaktika.



Märkus: Kui sümptomid 8 päeva pärast ei leevendu või halvenevad, või tekib verine eritus, pöörduge nõu saamiseks arsti poole. Eelneva immuunsüsteemi nõrgendava haiguse (nt. AIDS) korral, ei tohi piimhapet tootvaid baktereid ilma arsti soovituseta kasutada (võimaliku baktereemia riski tõttu). Mingeid kahjulike tagajärgi vaginaalkapsli eksliku allaneelamise tagajärjel ei teki.



Kasutamisjuhised

Sisestada üks kapsel õhtul sügavale tuppe enne magamaminekut. Kuuri kestvus 8 päeva. Vajadusel võib Ecovag Balance kapsleid kasutada ka pikema aja vältel. Kasutamist ei ole soovitatav läbi viia menstruatsiooni ajal. Eelsoodumuse korral korduvate tupeinfektsioonide tekkeks, võib Ecovag Balance kapslite regulaarne kasutamine nende esinemissagedust vähendada. Ecovag Balance kapsleid tohib raseduse ajal kasutada ainult arsti ettekirjutusel. Imetamise ajal on lubatud kasutada.



Koostisosade loetelu

Üks Ecovag Balance vaginaalkapsel sisaldab vähemalt 1x10 astmes 8 külmkuivatatud elusat piimhappe bakterit (Lactobacillus rhamnosus ja Lactobacillus gasseri). Abiained: veevaba glükoos, laktoosmonohüdraat, maisitärklis, hüdroksüpropüülmetüültselluloos, titaanoksiid, magneesiumstearaat. Säilitusainetevaba, ei sisalda zhelatiini ega teisi loomset päritolu aineid.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Pärast pakendi esmast avamist kasutada ära 12 nädala jooksul. Pärast kapsli eemaldamist sulgege pakend hoolikalt.



Säilitamistingimused

Säilitamine: Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas. Pärast pakendi esmast avamist kasutada ära 12 nädala jooksul. Pärast kapsli eemaldamist sulgege pakend hoolikalt.



Seadme ja pakendi sisu

Ecovag on mõeldud vaginaalseks kasutamiseks naistel häiritud tupekeskkonna taastamiseks (samuti ka bakteriaalse vaginoosi puhul), mis võib avalduda sügelemise, kipituse, suurenenud vooluse, spetsiifilise lõhna, lööbe või valuna.



Tootja või tootja volitatud esindaja

Bifodan AS

Maaletooja: UAB Norameda Eesti, Akadeemia 21G, Tallinn 12618.



Päritoluriik

Taani