ECOCILLIN VAGINAALSED KAPSLID N6 Vaata täismõõdus

ECOCILLIN VAGINAALSED KAPSLID N6

28,16 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Sellel tootel on tarneraskused. Analoog on Canesflor, rohkem info siit:

https://www.n1.ee/ee/18/2342-canesflor-vaginal-tablets-10-lactobacillus-plantarum-p-17630-v1.html

 

NB! Säilitamine temperatuuril +2+8C. Sellega, targem on osta apteegist või soovi korral kirjutage e-mailile transpordi korraldamiseks.

 

Vaginaalse mikrofloora tagamiseks on mõtekam kasutada ka suukaudseid probiootikime, nt. LactoSeven, Compliflora femina

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Ecocillin vaginaalkapslid sisaldavad piimhappebakterit Lactobacillus plantarum P 17630.



Piimhappebakterid täidavad olulist funktsiooni tupe normaalses mikroflooras. Nad aitavad hoida ja säilitada tupe mikrofloora tasakaalu, mis on vajalik normaalseks talitluseks ja infektsioonide ärahoidmiseks. Nimelt luuakse piimhappebakterite poolt tupe limaskestal kaitsekiht, mis takistab patogeensete ehk haigusttekitavate mikroorganismide kasvu ja arengut.



Teatavasti võib aga näiteks antibiootikumide, antimükootikumide ja intiimhügieeni abivahendite (nt. tampoonid) kasutamise tõttu, samuti hormonaalsete muutuste tõttu, kõnelemata elustiilist (nt. liialdatud intiimhügieen), muutuda piimhappe bakterite kultuur ja tekkida patoloogia. Kui tasakaal on häiritud võivad tekkida järgmised kaebused: sügelus, rohke voolus, põletustunne, ärritustunne, ebameeldiv lõhn ja ebameeldiv tunne.



Ecocillin vaginaalkapslid, sisaldades piimhappebakterit Lactobatcillus plantarum P 17630, omavad tugevat seondumisvõimet liibuda ühtlaselt kogu tupe limaskestale, moodustades kaitsva biokile ja eritades bakteriotsiine ning neutraliseerides toksiine. Seega on Ecocillin võimeline ära hoidma ja takistama patogeensete mikroorganismide kasvu.



Ecocillin vaginaalkapslid on pehmed zelatiinkapslid, mille koostises on ka õli, millel on märgav ja pehmendav mõju. Nii et käesolev meditsiiniline abivahend on hästi kohanduv ka tupe kuivuse korral.



Kasutamisjuhised

Kasutamine:

Viia õhtul, enne magamaminemist, selili lamades üks ecocillin vaginaalkapsel sügavale tupe sisse. Vaginaalkandidoosi ja korduva vaginaalkandidoosi puhul kasutada üks Ecocillin vaginaalkapsel õhtuti, 6 päeva järjest või vastavalt arsti nõuandele. Soovitav peale menstruatsiooni. Võib teha 1 kuni 4 ravikuuri, sõltub naise tervislikust seisundist. Vaginaalkandidoosi profülaktikaks ehk ennetamiseks üks Ecocillin vaginaalkapsel nädalas. Tupe kuivuse puhul üks Ecocillin vaginaalkapsel nädalas.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Tähelepanu!

Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas. Lugege hoolikalt infolehte, kui teil tekib küsimusi, pidage nõu oma arsti või apteekriga.



Säilitamistingimused

Säilitamine:

Külmkapis. Hoida toodet 2-8°C temperatuuril. Karbile kirjutatud kehtivusaeg on kehtiv ainult sel juhul, kui toodet on õigesti säilitatud ja pakendit ei ole rikutud.




Päritoluriik

Itaalia