FARINGO SPRAY APELSIN 20ML Vaata täismõõdus

FARINGO SPRAY APELSIN 20ML

15,37 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
FARINGO SPRAY APELSIN 20ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Suuõõne ja neelu limaskesta ärrituse leevendamiseks pärast erinevaid protseduure või põletiku korral kasutatav sprei. Kõik koostisosad on looduslikud õlid, mis moodustavad mehaanilise kaitsekihi ja katavad suuõõne ning neelu limaskesta. See aitab hoida limaskesta niiske ning elastsena, vähendab ebamugavustunnet ja valu, karedat ning kriipivat tunnet kurgus ja kergendab ka toidu neelamist.



Kasutamisjuhised

Loksutage pudelit. Võtke pudel kätte pihustus otsikuga enda suunas. Pöörake pihustusotsik 90 kraadi vastupäeva. Suunake pihustusotsik suhu. Esmakordsel kasutamisel pihustada suhu, vajutades pihustile 2-3 korda. Hoidke pudelit püstises asendis. Üks vajutus pihustile pihustab umbes 200mg toodet. Pärast kasutamist puhastage pihustusotsik pabersalvrätikuga ja keerake see tagasi algasendisse. Toodet kasutatakse kolm korda päevas peale sööki.



Koostisosade loetelu

Taimeõli, astelpajuõli (Oleum Hippophaes), saialille õisikute õlitõmmis (Oleum Calendulae), apelsiniõli (Oleum Aurantii dulcis) ja rosmariini ekstrakt (Extractum Rosmarini).



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Ärge kasutage, kui olete selle toote mis tahes koostisosade suhtes ülitundlik (allergiline). Vältige toote sattumist silma!

Võib kasutada lastel alates 2. eluaastast; lastel kuni 6. eluaastani kasutada täiskasvanu järelevalve all.



Säilitamistingimused

Kuivas, laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas. Hoida hoolikalt suletud originaalpakendis, toatemperatuuril (15?25 °C). Pärast avamist kasutada 3 kuu jooksul.



Seadme ja pakendi sisu

FarinGo Apelsin spray pudel 20ml ja infoleht.



Tootja või tootja volitatud esindaja

SIA ?SILVANOLS?, Kurbada 2A, R?ga, LV-1009, Läti.

www.silvanols.com



Päritoluriik

Läti