DECATYLEN NATURAL SPRAY 20ML Vaata täismõõdus

DECATYLEN NATURAL SPRAY 20ML

14,24 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
DECATYLEN NATURAL SPRAY 20ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

DecatylenTM Natural Spray`d kasutatakse paikselt limaskestade kaitseks ning abistava vahendina suu ja kurgu põletikust tingitud sümptomite leevendamisel. Taimsete õlide segu katab limaskestad kaitsekihiga, vähendab ärritust, säilitab niiskustasakaalu ja aitab taastada limaskesta loomulikke funktsioone. Seda kasutatakse stomatiidi (suu limaskesta põletik), aftide (valulikud suuhaavandid), gingiviidi (igemepõletik) ja farüngiidi (kurgupõletik) korral.



Kasutamisjuhised

Kasutamiseks suus ja kurgus. Enne kasutamist loksutada. Pöörake otsik 90° nurga alla, suunake spreiotsik kurgupiirkonda ja pihustage 1-3 joana. Hoidke pudelit püstises asendis. Pihustamise ajal on soovitav hinge kinni hoida.

Täiskasvanutel pihustada kurku 2-3 joana 2-3 korda päevas, vastavalt vajadusele.

2-aastastel ja vanematel lastel kasutada arsti soovitusel täiskasvanute järelevalve all. Pihustada kurku 1-2 joana 2-3 korda päevas, vastavalt vajadusele.



Hügieenikaalutlustel on soovitatav spreiotsik pärast kasutamist märja lapiga puhtaks pühkida.



Koostisosade loetelu

Rapsiseemneõli (Brassica napus), astelpajuõli (Hippophae rhamnoides), saialilleõli (Calendula officinalis), piparmündi eeterlik õli (Mentha piperita), sidruni eeterlik õli (Citrus limon), monoammooniumglütsürritsinaat.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Vastunäidustused. Ülitundlikkus mis tahes abiainete suhtes. Imikud ja alla 2 aastased väikelapsed.



Hoiatused. Hoiduge silma pihustamisest. Riietele pihustamisel võib jätta plekke. Lahus võib olla läbipaistmatu, selle põhjuseks on ravimi koostisse kuuluvad looduslikud koostisosad. Kui teil tekib mingi kõrvaltoime, lõpetage seadme kasutamine ja pidage nõu arstiga. Lastel tohib seda toodet kasutada üksnes täiskasvanute järelevalve all. Kui sümptomid ei taandu, pidage nõu arsti või apteekriga. Kui pakend on rikutud, siis ei tohi toodet kasutada. Enne toote kasutamist lugege juhendit.



Säilitamistingimused

Nagu märgitud pakendil. Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas. Pakendile märgitud kõlblikkusaeg kehtib üksnes nõuetekohaselt säilitatud toote puhul.



Seadme ja pakendi sisu

Tumedast klaasist viaal dosaatoriga varustatud keeratava korgi ning spreiotsikuga.



Tootja või tootja volitatud esindaja

Toodetud UAB "Valentis" (Moletu pl. 11, LT-08409 Vilnius, Leedu) poolt turustajale Teva Baltics/ UAB "Sicor Biotech" (Moletu pl. 5, LT-08409 Vilnius, Leedu)



Päritoluriik

Leedu