FARINGO SPRAY 20ML Vaata täismõõdus

FARINGO SPRAY 20ML

14,68 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
FARINGO SPRAY 20ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Meditsiiniseade.



Sprei astelpaju ja saialillega.



Suuõõne ja neelu limaskesta ärrituse leevendamiseks pärast erinevaid protseduure või põletiku korral.



Kõik koostisosad on looduslikud õlid, mis moodustavad mehaanilise kaitsekihi ja katavad suuõõne ja neelu limaskesta. See aitab hoida limaskesta niiske ning elastsena, vähendab ebamugavustunnet ja valu, karedat ning kipitavat tunnet kurgus ja kergendab ka toidu neelamist.



Netokogus 20ml



Kasutamisjuhised

Loksutage pudelit. Võtke pudel kätte pihustusotsikuga enda suunas. Pöörake pihustusotsik 90 kraadi vastupäeva.Suunake pihustusotsik suhu.Esmakordsel kasutamisel pihustage FarinGOspray suhu, vajutades pihustile 2-3 korda. Hoidke pudelit püstises asendis. Üks vajutus pihustile pihustab umbes 200mg toodet. Kasutage toodet 3 korda päevas. Võib kasutada lastel alates 2.eluaastast.



Koostisosade loetelu

Taimeõli, astelpajuõli (Oleum hippophaes), saialille õisikute õlitõmmis (Oleum calendulae) ja bergamotiõli (oleum Bergamii).



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Ärge kasutage, kui olete selle toote mis tahes koostisosade suhtes ülitundlik(allergiline). Vältige toote sattumist silma! Võib kasutada lastel alates 2. eluaastast, lastel kuni 6. eluaastani kasutada täiskasvanu järelvalve all.



Säilitamistingimused

Säilitada hoolikalt suletud pakendis, toatemperatuuril (15-25 C). Kuivas, lastele eest varjatud ja kättesaamatus kohas. Pärast pakendi avamist kasutada ära 3 kuu jooksul.



Seadme ja pakendi sisu

FarinGOspray pudel 20ml ja infoleht.



Tootja või tootja volitatud esindaja

SIA Silvanols, Kurbada 2a, Riia, LV-1009, Läti.

www.silvanols.com



Päritoluriik

Läti