PARANIT AEROS 100ML+PARANIX HOOLDUSJÄRGNE SHAMP 100ML Vaata täismõõdus

PARANIT AEROS 100ML+PARANIX HOOLDUSJÄRGNE SHAMP 100ML

0,00 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
PARANIT AEROS 100ML+PARANIX HOOLDUSJÄRGNE SHAMP 100ML

Rohkem infot

PARANIT AEROSOOL 100ML



Meditsiiniseade.



Hävitab täid ja tingud. Mõjub 15 minuti jooksul. Kliiniliselt testitud. Lihtne kasutada. Tilkumisvaba. Ei sisalda putukamürke.



Lugege enne toote kasutamist põhjalikult pakendi infolehte.



Peatäidest?: Peatäi on pisikene tiivutu putukas, mis elab vaid juustes ning toitub verest. Peatäi kasutab liikumiseks 3 jalapaari mis võimaldavad sellel ennast juuste külge kinnitada. Täiskasvanud täi on 3-4 mm pikkune. Emane täi elab 2-3 kuud ning toodab selle aja jooksul 200-300 muna. Tingud kooruvad 7 päevaga ning kasvavad täiskasvanuks 10 päevaga. Toitudes süstivad täid peanahka sülge, mis võib põhjustada ülitundlikkuse reaktsiooni, mille tagajärjeks on tõsine sügelus ja ärritus. Diagnoos kinnitatakse läbi põhjaliku juuste läbivaatuse, mille käigus otsitakse täisid või kergemini nähtavaid tinge.



Kasutusele eelnevad ettevaatusabinõud: Ärge kasutage toodet inimestel, kellel esineb allergiaid mistahes toote koostisosade suhtes ning alla 2- aastastel lastel.



Rasedus ja imetamine: Paranit pihusti kasutamine ei ole rasedatele naistele vastunäidustatud. Samas on enne toote kasutamist rasedatel või imetavatel emadel alati soovitatud konsulteerida arsti või apteekriga.



Võimalikud kõrvalmõjud: Sügelus ja ärritus silmade ümbruses. Peanaha kestendamine.

Kontakt-ärritus ja punetus peanahal, kõrvadel või kaelal.



Teave Paranit pihusti kohta: Paranix pihusti on kliiniliselt testitud ning tõestatud tõhus peatäide ravimisel: selle topelttoimega koostis mitte ainult ei lämmata, vaid ka kuivatab peatäisid ja tinge. Kuna Paranix pihusti ei sisalda putukamürke, ei kujune peatäidel selle koostisosade suhtes resistentsust.



Koostis: Mineraalõli ja dimetikoon.



Kuidas Paranit pihustit kasutada? Esiteks: ei mingit paanikat! Kõik mida tegema peate, on allpool toodud juhiste järgimine.



Esimene samm: kontrollige peatäide olemasolu. Kasutage Paranix täikammi, et põhjalikult kontrollida iga pereliikme juukseid, soovitatavalt päevavalguses. Ravige kõiki, kellelt leidsite peatäisid, samal päeval, et vältida taas-nakatumist. 1. Kuivi juukseid on lihtsam kontrollida. 2. Esiteks kammige juukseid sõlmede eemaldamiseks, seejärel kontrollige juukseid lokkide haaval. 3. Kontrollige juuksejuuri, kõrvade taguseid ning kukalt, tihtipeale leitakse just nendelt aladelt täisid ja tinge. Puhastage kamm peale iga kasutuskorda leiges seebivees, et vältida edaspidist nakatumist.



Teine samm: kandke peale Paranit pihusti. Hoidke pihustit ligikaudu 10 cm kaugusel juustest ning pihustage ettevaatlikult piisavas koguses Paranix lahust ühtlaselt kuivadele juustele. Hoolitsege selle eest, et katate kõik juuksed ja peanaha. Masseerige hoolikalt juurtest juukseotsteni, pöörates erilist tähelepanu kaelale ja kõrvade tagusele alale. Laske seista 15 minutit. See on eduka ravi eesmärgil oluline.



Kolmas samm: peske juukseid. Kandke otse kuivadele juustele piisav kogus Paranit ravijärgset shampooni või tavalist shampooni. Shampoonitage põhjalikult ning loputage seejärel veega (vältige külma vee kasutamist). Korrake pesu.



Neljas samm: eemaldage täid ja munad. Enne juuste kuivatamist kasutage Paranit täikammi, et eemaldada täid ja tingud. 1. Kammige märjad juuksed täikammiga. 2. Jaotage juuksed 4 sektsiooni: otsmikust kuklani ning seejärel ühest kõrvast teiseni. Pikkade juuste puhul võite iga sektsiooni patsi siduda. 3. Käsitlege iga sektsiooni, isoleerides väikesed juukselokid sedasi, et peanahk on nähtav. 4. Kammige iga juukselokki, alustades peanahale võimalikult lähedalt. 5. Kammi kasutades eemaldage iga leitud täi ja/või ting. 6. Iga munavaba juukselokk tuleks asetada ühele küljele. 7. Mistahes taas-nakatumise vältimiseks, puhastage kamm peale iga lokku puuvillase padjakese või palliga ning kammige alati pealaest allapoole.



Viies samm: korrake vajaduse korral ravi 7 päeva möödudes. Kontrollige 7 päeva pärast kuivadest juustest täide olemasolu. Vajaduse korral korrake ravi. Ravi mitmekordsel kordamisel ei esine mistahes riske.



Ärge unustage ümbritsevat keskkonda saastest vabastada. Puhastage riided, voodilinad ja rätikud ning muud esemed (harjad, kammid jne.) mis olid otseses kontaktis peaga, pestes neid vähemalt 60°C juures. Puhastage maja ja auto ettevaatlikult tolmuimejaga ning seejärel visake tolmuimeja tolmukott minema.



Oluline märkus: Peatäidel ei saa tekkida Paranit lahuse vastu resistentsust, kuna sellel on mitte-keemiline toimeviis. Samas on võimalik, et tootega ravitud inimesed nakatuvad peatäidesse uuesti teiste ravimata isikute kaudu (näiteks koolis). Sellisel juhul võite Paranit'i riskivabalt uuesti kasutada ning see on endiselt mõjus.



Tähelepanu! Üksnes välispidiseks kasutuseks. Toodet kogemata suukaudu manustades konsulteerige arstiga või mürgitamise vastase keskusega. Vältige kontakti silmadega ning limaskestadega suus ja ninas. Silmadega kokkupuutel loputage põhjalikult veega. Ärge kasutage toodet juhul, kui teil esineb allergiaid mõne koostisosa suhtes. Lööbe tekkimisel, ärrituse korral või ülitundlikkuse korral peatage ravi koheselt ning peske juukseid enda tavapärase shampooniga.



Säilitamine: Säilitage kuivas kohas ja toatemperatuuril. Ärge kasutage peale pudelil toodud kehtivuskuupäeva möödumist. Hoidke lastele kättesaamatus kohas.



Pakend: 100 ml = kuni 4 kasutuskorda, olenevalt juuste pikkusest.



Päritoluriik: Belgia.



Tootja: Medgenix Benelux nv, Vliegveld 21, B-8560 Wevelgem.



Maaletooja: Omega Pharma Baltics, K.Ulmana 119, LV-2167, Marupe, Läti. Tel: +371 67783478, www.omega-pharma.ee.





PARANIX HOOLDUSJÄRGNE SHAMPOON



Paranix shampoon on välja töötatud selleks, et juuste pesemine oleks peale õlibaasil valmistatud täide/ tingude desinfektsioonitoodete kasutamist maksimaalselt lihtne. Peseb õrnalt, muudab juuksed läikivaks ja täid kergesti väljakammitavaks.



Koostisainete loetelu (Ingredients): Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, PEG-3 Distearate, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Keratin, Hydrolyzed Keratin, Parfum, Sodium Cocoamphoacetate, Aesculus Hippocastanum Extract, Chamomilla Recutita Extract, Equisetum Arvense Extract, Melissa Ocinalis Extract, Rosmarinus Ocinalis Extract, Salvia Ocinalis Extract, Tussilago Farfara Extract, Urtica Dioica Extract, Propylene Glycol, Cocamidopropylamine Oxide, Citric Acid, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Ethoxydiglycol, Polyquaternium-10, Tetrasodium EDTA, BHT, Glucose, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.



Kasutamine: 1) Kanna shampooni kogu pikkuses juustele, seejärel pese ja loputa kuni juuksed on puhtad. 2) Kammi märjad juuksed täikammiga läbi kuni kõik täid ja tingud on välja kammitud.



Tähelepanu! Lubatud kasutada alates 6. elukuust. Vältida silma sattumist. Silma sattumisel loputada kohe rohke veega pöörduda arsti poole.



Netokogus: 100 ml.



Päritoluriik: Belgia.



Maaletooja: Omega Pharma Baltics, K.Ulmana 119, LV-2167, Marupe, Läti. Tel: +371 67783478, www.omega-pharma.ee.