PARASINE T15 PIHUSTIGA 100ML Vaata täismõõdus

PARASINE T15 PIHUSTIGA 100ML

19,58 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
PARASINE T15 PIHUSTIGA 100ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Preparaat Parasine T15 on meditsiiniseade, mis on mõeldud inimkasutuseks ? parasitaarse haiguse, täide ja tingude kõrvaldamiseks patsiendi pea juustega kaetud osast.



Meditsiiniseade Parasine T15 sisaldab peamiste toimeainetena isopropüülmüristaati ja tsüklometikoon D5. Isopropüülmüristaat tagab täide eksoskeleti struktuuri vahakihi füüsikalis-keemilise kahjustamise, millele järgneb täide veetustamine ja surmamine. Tsüklometikoon D5 kõrvaldab õhu juurdepääsu täidele ja tingudele, mis toob kaasa nende lämbumise ja/või pragunemise. Preparaadi lisafunktsioon on täide esinemise tõttu ärritatud juustealuse naha kaitsmine, mille tagab tüümiani eeterliku õli sisaldus.



Kasutamisjuhised

Võib kasutada lastel alates 2 aasta vanusest ja täiskasvanutel, sealhulgas rasedatel ja imetavatel naistel. Alla 15-aastased lapsed peavad preparaati kasutama täiskasvanute järelevalve all. Ärge kasutage preparaati ülitundlikkuse esinemisel ükskõik millise koostisosa suhtes. Preparaat on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks.



Kandke preparaat ühtlaselt pihusti korduva vajutamisega kuivadele juustele kogu nende pikkuses. Lahuse kogus sõltub eelkõige juuste pikkusest ja tihedusest. Pärast pealekandmist hõõruge lahus juustes ühtlaselt laiali, et juuksed kogu oma pikkuses ja juustega kaetud peanahk oleksid korralikult niisutatud.

Pärast pealekandmist laske lahusel 10 minutit toimida.

Pärast minimaalse nõutava toimeaja möödumist kammige juuksed salkhaaval tiheda kammiga läbi. Välja kammitud parasiite eemaldage kammilt jooksvalt näiteks veega loputades.

Pärast kammimist loputage juukseid leige veega ja seejärel peske neid tavalise ?ampooniga.

Järgmised 10 päeva kontrollige regulaarselt, ega juustes ei esine täisid ja/või tinge. Nende esinemisel või juhul, kui te ei ole kindel, kas tegu on näiteks elusate või juba hukkunud tingudega, korrake kohe protseduuri.

Ka siis, kui te ei leia 10 päeva jooksul pärast eelmist kasutamist ühtegi elusat täid ega tingu, korrake protseduuri 10 päeva möödudes esimesest kasutamisest. Nii takistate te nende uut levikut ka sel juhul, kui neid ei õnnestunud kontrollimisel avastada ja nad jäid siiski ellu.

Abimeetmena, mis vähendab tõhusalt uuesti nakatumise ohtu, soovitame ühtlasi kontrollida kõiki pereliikmeid. Samuti tasub pesta rõivad, voodipesu, rätikud jne temperatuuril 60 °C. Kammid ja muud taolised esemed võib dekontamineerida nende asetamisega 10 minutiks 60 °C vette. Mittepestavad esemed, mida on tarvis dekontamineerida, pange kilekotti ja asetage 5 päevaks külmkappi või hoidke 3 nädalat toatemperatuuril. Koristage hoolikalt eluase, eriti vaibad, pehme mööbel jne.



Koostisosade loetelu

isopropüülmüristaat 49,925 massi%, tsüklometikoon D5 49,925 massi%, tüümiani eeterlik õli 0,15 massi%.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Kandke preparaati ainult tervele nahale. Haavale sattumisel uhtuge haava veega või tavalise desinfitseerimisvahendiga. Ärge kasutage preparaati pärast selle kõlblikkusaja möödumist.



Juhuslikul allaneelamisel jooge kohe peale suurem kogus vett ja pöörduge mis tahes tervisehäirete tekkimisel arsti poole.

Lahuse silma sattumisel uhtuge silma kohe umbes 10 minutit veega.

Kui tekkib ärritus (punetus, valu, põletustunne), pöörduge kohe arsti poole.



Säilitamistingimused

Hoidke lastele kättesaamatus ja mittenähtavas kohas. Säilitage originaalpakendis.

Kõlblikkusaega vt pakendilt.



Seadme ja pakendi sisu

Parasine T15 on müügil PE-pudelis, millel on pihustiga sulgur. Pudel sisaldab 100 ml lahust.



Tootja või tootja volitatud esindaja

Neofyt spol. s r. o, Pra?sk? 442, 28167 St??brn? Skalice, T?ehhi Vabariik.

Tel.: (+420) 311 230 754, e-post: [email protected]



Päritoluriik

T?ehhi