LIVSANE HEMORROIDISALV 30G Vaata täismõõdus

LIVSANE HEMORROIDISALV 30G

15,72 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
LIVSANE HEMORROIDISALV 30G

Rohkem infot

Sisaldab sarapuu ekstrakti: taimne ekstrakt, mis on saadud virgiinia nõiapuu (Hamamelis Virginiana) lehtedest. Põlisameeriklased avastasid nõiapuu ravivad omadused sadu aastaid tagasi. Nad kasutasid seda põletike leevendamiseks ja verejooksude peatamiseks.

Mõeldud välispidiseks kasutamiseks hemorroidide või muude päraku ebamugavustunnet põhjustavate nähtuste puhul, näiteks anaalekseem, pärakulõhed või sügelus pärakupiirkonnas.

Moodustab nahka pinguldava kaitsekihi pärakupiirkonda ning võib toetada naha ja limaskestade loomulikku paranemisprotsessi.

Võib vähendada põletiku sümptomeid, näiteks põletust ja sügelust.

Salvi koostisesse lisatud pantenool võib ärritatud nahka veelgi rahustada.

Salv on kasulik ka inimestele, kellel tekivad nahale väikesed lõhed, sest toode niisutab nahka ning tõstab naha vastupidavust.



LIVSANE hemorroidi salvi kasutamist peaks alustama esmaste sümptomite avaldumisel. Problemaatilist nahapiirkonda tuleb enne salvi kasutamist põhjalikult puhastada selleks, et vähendada infektsioonide tekkimise riski. Puhastamiseks tuleb kasutada leiget vett. Seejärel kantakse kuivale pärakupiirkonnale õhuke kiht salvi. Seda peaks tegema 3 korda päevas. Hügieenilistel põhjustel tuleb salvi peale kandmiseks kasutada pakendis sisalduvat aplikaatorit. Selleks tuleb keerata aplikaator tuubi külge ning suunata pärakusse. Soovitud koguse salvi kandmiseks probleemsele piirkonnale tuleb tuubi pigistad. Alternatiivselt aplikaatorile võib salvi määrida sõrmega juhul, kui see on eelnevalt põhjalikult pestud. Pärast igat kasutuskorda tuleb aplikaatorit põhjalikult puhastada. Selleks tuleb seda hoida sooja voolava vee all senikaua, kuni aplikaatoril pole salvi jääke enam märgata. Juhul, kui salvi pealekandmiseks kasutati sõrmi, tuleb käsi hoolikalt pesta.

Salvi on soovitatav kanda puhta päraku ümbrusele enne ja pärast igat defekatsioon. Regulaarne ja korrektne salvi kasutamine on otsustava tähtsusega faktorid vaeguste ja sümptomite leevendamiseks. Iseenda ravi tohib jätkata kauem kuni 4 nädalat üksnes pärast arstiga konsulteerimist. Akuutsete sümptomite esinemisel tuleb ravi hemorroidi salviga jätkata 5 päeva jooksul pärast sümptomite täielikku taandumist selleks, et tagada kauapüsiv ebamugavustunde leevendus.



HOIATUS! Hemorroidi salvi ei tohi kasutada ülitundlikkuse esinemisel vähemalt ühe koostisosa vastu. Aplikaator on sobilik välispidiseks kasutamiseks päraku piirkonnas ja on mõeldud salvi nahale kandmiseks ainult ühel inimesel. Veri väljaheites või veritsev pärakupiirkond vajab professionaalse meditsiinitöötaja läbivaatust. Salvi kasutamine vastavalt juhistele ei vaja konkreetseid ettevaatusabinõusid. Enne salvi kasutamist tuleb arsti või apteekrit informeerida olemasolevatest haigustest, ravimite või meditsiiniseadmete tarvitamisest. See kehtib ka toodetele, mis ei vaja arsti ettekirjutust. Juhul, kui ühe nädala jooksul ei ole vaegused taandunud või muutunud tugevamaks, tuleb pöördud arsti vastuvõtule.



Säilitamistingimused: Säilitada kuivas kohas, kaitstuna valguse eest.

Hoida lastele kättesaamatus kohas.



Pakendi sisu: 30 g salv + 1 aplikaator.



Tootja: Viamedi Healthcare GmbH, Hagedornstraße 22, 33790 Halle / Westfalen, Saksamaa.



Maaletooja: Tamro Eesti OÜ, Pärnu mnt 501, 76401 Laagri, Harjumaa