MASTU SALV APLIKAATORIGA 30G Vaata täismõõdus

MASTU SALV APLIKAATORIGA 30G

19,58 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
MASTU SALV APLIKAATORIGA 30G

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Tegemist on meditsiiniseadmega, mida kasutatakse hemorroidide puhul. Salv leevendab hemorroididega seotud sümptomeid: ärritust, sügelemist, valu, veritsust, ja soodustab haavade paranemist.



Kasutamisjuhised

Kasutamine:

Kanda piisav kogus ??stu? salvi 2-3 korda päevas rektaalpiirkonnale ja/või anaalavasse.



Koostisosade loetelu

Vismut subgallaat, titaandioksiid (E171), isopropüül palmitaat, vedel parafiin, polüetüleenvaha, sorbitaan seskvioleaat, 70 % sorbitooli lahus,destilleeritud vesi ja villarasv.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Tähelepanu!

Mastu salvi kasutamine on vastunäidustatud suurenenud tundlikkuse (allergilise reaktsiooni) korral ükskõik millise koostisosa suhtes.

Verejooksu tekkimisel või vere ilmumisel väljaheitesse, samaaegse palaviku ja valu tekkimisel tuleb Mastu salvi kasutamine lõpetada ja pöörduda arsti poole.

Arstiga konsulteerimine on vajalik ka hemorroidide sümptomite püsimise korral.

Salv on ette nähtud väliseks rektaalseks kasutamiseks ning seda ei tohi alla neelata.

Mingit mõju tarvitamisel koos ravimitega tähendatud ei ole. Siiski tuleks informeerida oma arsti või apteekrit hetkel kasutatavatest või lähiminevikus kasutatud ravimitest, kaasarvatud käsimüügiravimitest.

Mastu salvi ei tohiks kasutada koos teiste salvide või kreemidega, mis on ettenähtud kasutamiseks anaalava piirkonnas või meditsiinitoodete või ravimitega, mida kasutatakse rektaalselt (näiteks raviküünaldega).

Mastu salvi kasutamist raseduse ja imetamise ajal ei ole uuritud, selletõttu on enne Mastu? salvi tarvitamist vajalik konsulteerida arstiga, kes määrab, kas salvi kasutamise risk tasub end ära ja võtab vastu otsuse antud toote kasutamise võimalikkuse kohta.

Mastu salvi kasutamist lastel ja noorukitel ei ole uuritud. Selletõttu peab enne Mastu? salvi kasutamist arstiga konsulteerima.

Võimalikud kõrvaltoimed: ilmneda võivad ülitundlikkusreaktsioonid. Salvi koostis sisaldab lanoliini (villarasv), mis võib kutsuda esile paikset nahasügelust (näit. kontaktdermatiit).

Kui ükskõik milline nimetatud kõrvaltoimetetest muutub tõsiseks, või kui ilmnevad kõrvaltoimed, mida selles infolehes ei ole mainitud, informeerige oma arsti või apteekrit.



Säilitamistingimused

Säilitamine: Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas. Peale tuubil äratoodud säilivusaja möödumist ei tohi meditsiiniseadet kasutada. Hoida temperatuuril kuni +25°.



Seadme ja pakendi sisu

??stu? - kollase värvusega pehme konsistentsiga salv. Üks tuub sisaldab 30 g salvi.



Tootja või tootja volitatud esindaja

Levitaja: UAB STADA Baltics, A.Gostauto 40A, LT-01112,, Vilnius, Leedu, telefon: +370 52603926, [email protected]



Päritoluriik

Saksamaa