CERUSTOP KÕRVAÕLISPREI 10ML Vaata täismõõdus

CERUSTOP KÕRVAÕLISPREI 10ML

25,47 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
CERUSTOP KÕRVAÕLISPREI 10ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

CERUSTOPi kõrvaspreid kasutatakse liigse või kõvastunud kõrvavaigu eemaldamiseks, et ennetada väliskuulmekanali põletikku.

CERUSTOP kõrvspreid pihustatakse väliskuulmekanalisse. Õli tungib kõrvavaigu sisse ja teeb selle kergemini lahustuvaks, mistõttu on vaiku lihtsam eemaldada.

Kõvastunud kõrvavaik mõjutab kuulmist ning võib põhjustada väliskuulmekanali põletikku. Seetõttu tuleb seda regulaarselt eemaldada.

CERUSTOPi kõrvasprei sobib eriti hästi kuulmisvahendite kasutajatele. CERUSTOPi kõrvaspreid võib ka arst enne kõrvaloputust patsiendile kõrva pihustada.



Kasutamisjuhised

Liigse või kõvastunud kõrvavaigu eemaldamiseks soovitatakse pihustada 2-3 pihu (täiskasvanud) või 1-2 pihu (lapsed) leiget CERUSTOPi kõrvaspreid väliskuulmekanalisse. Sulgege kõrv väikese vatitupsuga, et CERUSTOPi kõrvasprei välja ei valguks. Asetage vatt lõdvalt, ärge suruge seda kuulmekanalisse! Umbes 10 minuti pärast loputage kõrva ettevaatlikult sooja veega, võimaluse korral käsidu?i abil. Kui kõrvavaik on väga kõva, korrake protseduuri.

Lisaks pihustage vatitupsule veidi leiget CERUSTOPi kõrvaspreid ja pühkige sellega mitu korda kõrvalesta, et eemaldada kõrva välispinnalt kõrvavaik, mustus ja surnud naharakud. Seejärel pühkige kõrv kuiva riidelapiga puhtaks.

Pärast veega loputamist soovitame kasutada NORMISONi kõrvatilku, et kiirendada kõrva kuivamist ja taastada väliskuulmekanali naha loomulik happelisus.



Koostisosade loetelu

Kaprüül-/kapriinhappe triglütseriid, parafiinõli, isostearüülisostearaat, mandliõli, PEG-40 sorbitaanperoleaat, BHA/BHT ja E-vitamiin.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Ära kasuta, kui esineb ültundlikkus või allergia koostisosade suhtes

Ära kasuta, kui esineb kuulmekanalite põletik või trummikile mulgustus



Säilitamistingimused

Säilitada temperatuuril 8°C......25°C



Seadme ja pakendi sisu

Sprei 10ML.



Tootja või tootja volitatud esindaja

Sigmapharm, Austria

AS ORIBALT TALLINN



Päritoluriik

Austria