OTIC SOLUTION KÕRVATILGAD 10ML Vaata täismõõdus

OTIC SOLUTION KÕRVATILGAD 10ML

14,44 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
OTIC SOLUTION KÕRVATILGAD 10ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Kõrvatilku kasutatakse vaigu, vee ja mustuse eemaldamiseks välisest kuulmiskanalist, probleemide (valu, punetus, sügelus) leevendamiseks ja haiguste ennetamiseks välises kuulmekanalis.



- kompleksne hooldus (regulaarne kõrvahügieen, vee eemaldamine kõrvast, välise kuulmiskanali probleemide leevendamine)

- leevendab valulikke sümptomeid põletiku ajal

- põletikuvastane ja antibakteriaalne toime

- sobib inimestele, kes naudivad veesporti

- takistab kõrvavaigust korkide moodustumist

- õrn ja lihtne pipeti kasutamine muudab lastele manustamise lihtsaks, see on tõestatud meetod, mida on lihtne rakendada igas asendis, sobides ka lamavate imikute jaoks.

- sisaldab taimseid koostisosi (tümool, saialill, üheksavägine, naistepuna



Preparaat sisaldab glütseriini ja butüleenglükooli, mis pehmendavad nahka ning pehmendavad ja lahustavad kõvenenud kõrvavaiku. Need kujutavad endast ka abiainete segu, milles on lahustatud teised koostisosad. Koos loovad nad bakteriaalsete infektsioonide arenemiseks ebasoodsa keskkonna.



Preparaat sisaldab järgmisi raviaineid:

Koliinsalitsülaadi 80% lahust on preparaadis 17,4 massi%. See on põletikuvastase toimega, mis täiendab vahendi mõju, kui kõvenenud kõrvavaik, mustus või selle mehaaniline eemaldamine põhjustavad kuulmekäigu naha ärritust.



Herbarum extractum ex Calendulae flos cum calyce, Verbasci flos et Hyperici herba on taimede segu (saialille õis, vägiheina õis ja naistepuna ürt) etanooliekstrakt. Selle sisaldus on 8,2 massi%. Aitab taastada ja stimuleerib naha isepuhastumisvõimet.



Tümooli on vahendis 0,1 massi%. Tegu on puhta 2-isopropüül-5-metüülfenooliga. Tümool mõjub antibakteriaalselt. See täiendab vahendi toimet sobivalt eriti juhul, kui kuulmekäiku jääb vett, mis võib luua sobiva keskkonna bakteriaalse infektsiooni arenemiseks.



Lavendliõli on antibakteriaalse toimega ja see annab vahendile ühtlasi meeldiva lõhna.



Kasutamisjuhised

Mustuse (vee, tolmu) tungimisel välisesse kuulmekäiku või selle ebapiisava isepuhastumise korral võib sellesse koguneda liigselt kõrvavaiku. See võib halvendada kuulmekäigu läbitavust ja luua tingimused mikroorganismide liigseks paljunemiseks või nende arvukuse kasvamiseks, mis võib põhjustada põletikke ja muid terviseprobleeme.

Manustage pipetiga välise kuulmekäigu avasse 2?3 tilka. Tavaliselt manustatakse preparaati mõlemasse kõrva 2?4 korda päevas. Lihtsam on seda teha pikali asendis ühel küljel olles.

Enne kasutamist soojendage lahus kehatemperatuurini (36?37 °C), näiteks peos hoides. Hakake kõrva puhastama kõige varem 10 minutit pärast vahendi manustamist.

Kõrvade mehaanilisel puhastamisel kasutage vatipulki ettevaatlikult, sest vaigukorgile võib olla raske juurde pääseda ja see võib minna sügavamale kuulmekäiku, seetõttu eelistage ettevaatlikku pühkimist vatipadjaga.

Vahendit võib kasutada järjest kuni 5 päeva.



Koostisosade loetelu

Glycerin, Butylene Glycol, Cholin Salicylate, Alcohol, Lavandula Angustifolia Oil, Herbarum extractum ex Calendulae flos cum calyce, Verbasci flos et Hyperici herba, Thymolum.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Ärge manustage vahendit purunenud trummikile kahtluse korral.

Juhuslikul allaneelamisel jooge peale suurem kogus vett ja pöörduge arsti poole.

Silma sattumisel loputage silma voolava veega.

Hoidke lastele kättesaamatus kohas.



Säilitamistingimused

Säilitage originaalpakendis. Pärast kasutamist sulgege tihedalt ja hoidke vertikaalasendis.

Graafiline tähis ?KAITSKE PÄIKESEKIIRGUSE EEST?

Graafiline tähis ?TEMPERATUURIPIIRANG? 5 °C ? 25 °C



Seadme ja pakendi sisu

Preparaadi Otic Solution pakend sisaldab 10 ml lahust, mis on villitud pruuni klaaspudelisse, millel on pipetiga sulgur.



Tootja või tootja volitatud esindaja

Neofyt spol. s r.o., ?.p. 442, 281 67 St??brn? Skalice, T?ehhi Vabariik

Tel.: (+420) 311 230 754, e-post: [email protected]



Päritoluriik

T?ehhi