BEPANTHEN EYE SILMATILGAD 0.5ML N20 Vaata täismõõdus

BEPANTHEN EYE SILMATILGAD 0.5ML N20

26,08 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
BEPANTHEN EYE SILMATILGAD 0.5ML N20

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Meditsiiniseade.

Bepanthen? Eye silmatilgad

naatriumhüaluronaat 0,15%

dekspantenool 2%



Bepanthen? Eye silmatilgad loovad steriilse, säilitusainevaba, viskoelastse, selge kaitsva kihi silma sarvkestale. Silmatilgad sisaldavad hüaluroonhappe naatriumisoola - naatriumhüaluronaati, mis tänu oma erilistele füüsikalistele omadustele loob ühtlase, stabiilse ja pikaajalise kaitsva kihi silma sarvkestale, mõjutamata seejuures nägemist. Lisaks sisaldavad Bepanthen? Eye silmatilgad provitamiini B5 (dekspantenool), mis tänu oma heale vettsiduvale võimele niisutab ja kaitseb silmi, samuti tugevdab dekspantenool naatriumhüaluronaadi niiskust siduvat toimet.

Naatriumhüaluronaati (stabiliseerib pisarakihti) ja dekspantenooli (toidab ja rahustab) sisaldavad silmatilgad kaitsevad ja niisutavad silma pinda ning muudavad selle libedamaks.



Sellega tagavad Bepanthen? Eye silmatilgad pikaajalise leevenduse kaebustele, mis on seotud:

mehaanilise rõhuga (nt kõvade või pehmete kontaktläätsede kasutamisel või silma diagnostiliste uuringute korral);

keskkonna mõjutustega (nt kliimaseadmed, tuul, jahe, kuiv või sigaretisuitsuga saastunud õhk);

suure koormusega silmadele (nt arvutiga või mikroskoobiga töötamine, pikaajaline sõidukijuhtimine).



Bepanthen? Eye silmatilgad ei sisalda säilitusaineid. ?Bepanthen? Eye silmatilgad on väga hästi talutavad ka pikaajalisel kasutamisel. Bepanthen? Eye silmatilku sobib kasutada ka kontaktläätsede kandjatel.



Kasutamisjuhised

Rebige ribast üks üheannuseline pipett. Veenduge, et pipett ei ole kahjustunud. Avamiseks keerake (ärge tõmmake) pipeti lamedat otsa. Kallutage pead veidi tahapoole, vaadake üles ja tõmmake alumist laugu veidi silmamunast eemale. Tilgutage üks tilk silmalau ja silmamuna vahele moodustunud taskusse 3-5 korda päevas. Võimaldamaks vedeliku ühtlast jaotumist silma pinnale, sulgege aeglaselt silmad.

Kui ebamugavustunne silmades süveneb või ei leevendu, konsulteerige oma silmaarstiga.



Koostisosade loetelu

Naatriumhüaluronaat 0,15%, dekspantenool 2%, naatriumkloriid, ühealuseline naatriumfosfaat, kahealuseline naatriumfosfaat, süstevesi.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Ärge kasutage toodet, kui üheannuseline pipett või kotike on kahjustunud. Ärge puudutage üheannuselise pipetiga silma. Ärge kasutage toodet, kui olete ülitundlik selle mis tahes koostisosade suhtes. Harvadel juhtudel võivad silmatilgad väga tundlike silmade korral põhjustada silmaärritust. Toode on ainult ühekordseks kasutamiseks. Bepanthen? Eye silmatilgad ei sisalda säilitusaineid, seetõttu tuleb pärast pipeti avamist kasutamata lahus ära visata. Kui te kasutate samal ajal muid silmatilkasid/silmasalvi, tuleb nende ja Bepanthen? Eye silmatilkade manustamisel hoida 15?minutit vahet, Bepanthen ? Eye silmatilku kasutage alati viimasena. Ärge kasutage toodet silmavigastuste või nakkuslike silmapõletike korral. Pärast manustamist võib esineda lühiajalist hägusat nägemist, seetõttu ärge juhtige sõidukit ega kasutage masinaid enne, kui teie normaalne nägemine on taastunud. Ärge kasutage toodet pärast kõlblikkusaja lõppu. Kõlblikkusaeg on märgitud igale üheannuselisele pipetile, kotikesele ja väliskarbile. Bepanthen? Eye silmatilgad sisaldavad fosfaatpuhvrit. Pikaajalisel kasutamisel ja sarvkesta funktsionaalsete häirete korral võib Bepanthen? Eye kasutamine põhjustada sarvkestal kaltsiumisoolade sadestumist.



Säilitamistingimused

Hoida temperatuuril 2..25C. Mitte lasta külmuda. Hoida kotikesed väliskarbis.



Seadme ja pakendi sisu

Üheannuselised pipetid, 20 x 0,5 ml.



Tootja või tootja volitatud esindaja

Tootja: Penta Arzneimittel GmbH, Werksstraße 3, D-92551 Stulln, Saksamaa.

Edasimüüja: UAB Bayer, Sporto 18, LT-09238 Vilnius, Leedu.

Esindaja Eestis: Bayer OÜ, Lõõtsa 2, 11415 Tallinn.



Päritoluriik

Saksamaa