ARTELAC REBALANCE SILMATILGAD 10ML Vaata täismõõdus

ARTELAC REBALANCE SILMATILGAD 10ML

24,69 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
ARTELAC REBALANCE SILMATILGAD 10ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

ARTELAC? REBALANCE



Niisutab silmi pika aja jooksul, leevendab silmade kuivamist ja kaitseb kuivi silmi pisarate kroonilise talitushäire korral. ARTELAC? REBALANCE sisaldab silmas ja pisarates loomulikult esinevaid olulisi komponente, mis aitavad asendada puuduvaid pisaraid ja taastasakaalustavad pisarakilet. Tänu sellele suudab pisarakile uuesti täita oma ülesandeid, nt niisutada silma pealispinda ja hoolitseda selle tervise ja kaitstuse eest.

ARTELAC? REBALANCE aitab katkestada kuiva silma sündroomiga kaasnevate sümptomite näiteks kuivad, väsinud, punetavad, põletustundega ja/või põletikulised, valutavad silmad) kaskaadi. Ravim sisaldab uuenduslikku säilitusainet, mis laguneb silmas pisarakile loomulikeks koostisosadeks ning on saadaval harilikus, lihtsalt kasutatavas silmatilgapudelis.

ARTELAC? REBALANCE täiendab loomulikku pisaravedelikku ja hoolitseb laugude parema libisemise eest silmal. See sisaldab olulisi, pisarakiles looduslikult esinevaid koostisosi, mis niisutavad silma pikaajaliselt ja leevendavad ebamugavust põhjustavaid sümptomeid. Koostisesse kuulub nt hüaluroonhape (väga tõhus vettsiduv niisutaja), toitained ja olulised elektrolüüdid, nagu näiteks kaalium, magneesium, naatrium ja kaltsium.



ARTELAC? REBALANCE sisaldab vitamiini B12, mis aitab ennetada oksüdatiivset stressi. Ka see kaitseb teie silma pealispinda. Vitamiin B12 annab tootele Artelac? Rebalance roosa värvuse, mis kaob silma tilgutamisel ja pilgutamisel kohe ARTELAC? REBALANCE koosneb kahe polümeeri kombinatsioonist, mis leevendavad sümptomeid pikema aja jooksul.

ARTELAC? REBALANCE on hüpotoonne ja rahustab silma, toetades pisarakilet füsioloogilise osmootse tasakaalu saavutamisel ja kaitstes silma pealispinda.

ARTELAC? REBALANCE sisaldab uuenduslikku säilitusainet Oxyd, mis laguneb kokkupuutel silma pinnaga kiirelt pisarate loomulikeks koostisosadeks: hapnik, vesi ja soolaioonid.

ARTELAC? REBALANCE on lihtsalt kasutatav, hästi talutav ja ohutu.



Kasutamisjuhised

1.Enne igakordset kasutamist eemaldage pudelilt kaitsekork.Vältige pudeli otsaga sõrmede ja silmade puudutamist, et vältida lahuse saastumist.

2.Kallutage pea tagasi ja tõmmake silma alalaugu vaba käe sõrmega kergelt allapoole. Hoidke pudelit vertikaalselt silma kohal nii, et otsak oleks suunatud allapoole.

3.Seejärel pigistage tilga silma tilgutamiseks õrnalt pudelit. Pärast iga kasutamiskorda pange kork pudelile tagasi.

Kuivade silmade seisundite ravi vajab sümptomite raskusastme ja intensiivsuse alusel individuaalset ravire?iimi. Tilgutage üks tilk ARTELAC? REBALANCE silma 3...5 korda päevas või vajaduse korral sagedamini

Kui te kasutate ka muid silma tilgutatavaid vahendeid või ravimeid, jätke nende manustamise vahele 15 minutiline vahe. ARTELAC? REBALANCE on mõeldud igat tüüpi kontaktläätsedega kooskasutamiseks ja seda võib tilgutada otse läätsedele. Vitamiin B12 annab ARTELAC? REBALANCE?le roosa värvuse, mis pilgutamisel kiiresti kaob. See ei määri riideid ega kontaktläätsi.



Koostisosade loetelu

Sisaldab 0,15% hüaluroonhapet, 0,5% polüetüleenglükooli (PEG)8000, kaaliumkloriidi, kaltsiumkloriidi, magneesiumkloriidi, naatriumkloriidi,vitamiini B12, steriliseeritud vett ja boorhapet.

Säilitusaine: Oxyd, mis laguneb silma pealispinnal kiirelt hapnikuks, veeks ja soolaioonideks



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Harvadel juhtudel võib toode esile kutsuda ülitundlikkusreaktsioone, nt paikseid allergilisi reaktsioone. Sellisel juhul ei või seda toodet enam kasutada. Artelac? Rebalance sisaldab uuenduslikku säilitusainet (Oxyd), mis laguneb kokkupuutel silma pinnaga pisarate loomulikeks koostisosadeks (hapnik, vesi ja sool).

Ärge kasutage Artelac? Rebalance?t pärast kõlblikkusaja lõppu.

Ärge kasutage toodet juhul, kui pudel on kahjustatud.



Säilitamistingimused

Säilib toatemperatuuril, kuid mitte üle+25kraadi.

Säilib avamise hetkest 2kuud.



Seadme ja pakendi sisu

Niisutavad silmatilgad.



Tootja või tootja volitatud esindaja

Levitaja: AS Sirowa Tallinn, Salve 2c, 11612 Tallinn, Eesti. Tel: +372 6830700.



Päritoluriik

TUBILUX Pharma SpA, Via Costarica 20/22 00040 Pomezia (RM, ) Itaalia