VITA-POS SILMASALV 5G Vaata täismõõdus

VITA-POS SILMASALV 5G

21,65 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
VITA-POS SILMASALV 5G

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

VitA-POS? on steriilne konservante mitte sisaldav silmasalv, mida kasutatakse pisaraveekile parandamiseks ja silma pinna kaitsmiseks. Vita-Pos on pehme silmasalv, mis katab ühtlaselt silma pinna. A vitamiin kuulub pisaraveekile füsioloogilisse koostisse. Sellega saavutatakse silmasalvi hea taluvus ja hea segunevus olemasoleva pisaravee kilega. Silmalaug libiseb kergelt üle sarv- ja sidekesta.



Kasutatakse kipitus, kuivus, sügelus ja võõrkeha tunne silmades on sagedased sümptomid, kui viibite õhukonditsioneeriga ruumis, autos või lennukis, tuule käes, külmas, tugeva päikesekiirguse käes, halvas õhus või sigaretisuitsus. Lisaks sellele pikaajaline arvutitöö, televiisori vaatamine või öine autojuhtimine võib selliseid kaebusi põhjustada.



VitA-POS? vähendab mainitud sümptomeid silmades ja moodustab silmale mugava, kauakestva, kaitsva pisaravee kile.



Kasutamisjuhised

Silmasalvi tuleb alati kasutada, vältides tuubi otsa kontakti silma ja nahaga. Võtke ära kork, kallutage pea kuklasse ja asetage tuub kohakuti oma silmaga. Tõmmake alumist silmalaugu allapoole, vaadake lakke ja pigistage tuubi õrnalt, viige natuke salvi silma sidekestale. Sulgege silm aeglaselt ja laske salvil katta kogu silma pind. Pärast kasutamist pange kork tuubile tagasi.

Kui on tõsine silma kuivuse tunne, siis kasutatakse Vita-Pos 3 korda päevas. Silmasalvi õline koostis võib põhjustada lühiajalist nägemise halvenemist, sellepärast on soovitav VitA-POS? kasutada enne magama minemist. VitA-POS? ennetab võimalikke probleeme hommikusel silmade esmakordsel avamisel.



Koostisosade loetelu

A-vitamiini palmitaati 250 SV/g, parafiini õli, parafiini kergõli, lanoliini, vaseliini.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Kui VitA-POS? kasutatakse päevasel ajal, siis silmasalvi õline koostis võib põhjustada lühiajalist nägemise halvenemist. Sel ajal ärge sõitke autoga, ärge kasutage tehnilisi seadmeid ja ärge tehke muid täpsust nõudvaid töid.

Ärge kasutage VitA-POS?, kui Te kannate kontaktläätsi. Ärge kasutage koos muude silmatilkadega. Kui see on siiski hädavajalik, siis oodake esmalt 30 minutit ja alles seejärel kasutage VitA-POS?. Vajaliku salvikoguse saamiseks, pigistage tuubi õrnalt, kuid ärge murdke seda kokku.

VitA-POS? salvi kasutamist tuleb vältida, kui Te olete ülitundlik salvi mõne koostisaine suhtes.



Säilitamistingimused

Temperatuuril alla +25C. Pärast tuubi avamist võib Vita-Pos silmsalvi kasutada 6 kuu jooksul. Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas!



Seadme ja pakendi sisu

Netokogus: 5g



Tootja või tootja volitatud esindaja

Tootja:

URSAPHARM Arzneimittel GmbH, Saksamaa

www.ursapharm.de



Maaletooja:

DM Premium, Riia, Läti



Päritoluriik

Saksamaa