OCTENISEPT HAAVAGEEL 20ML TUUBIS Vaata täismõõdus

OCTENISEPT HAAVAGEEL 20ML TUUBIS

14,46 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
OCTENISEPT HAAVAGEEL 20ML TUUBIS

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Octenisept? haavageeli kasutatakse akuutsete nahavigastuste (nt pindmiste haavade ja loikehaavade) ja kergete põletushaavade (nt ka päikesepoletuse) raviks.

Haavad vajavad optimaalseks paranemiseks piisavalt niiskust, sest paranemisprotsessiks peavad naharakud saama poolduda ja liikuda. Niiskes haavakeskkonnas on see kõige paremini võimalik. Lisaks sellele tuleb haava kaitsta nakkuste eest. Octenisept? haavageeli eriline valem võimaldab haava varustada optimaalselt niiskusega ja moodustada kaitsekihi bakterite eest. See kaitsekiht ei lase mikroobidel tungida haava, kuna mikroobid inaktiveeritakse juba geelis. Octenisept? haavageel kaitseb nii (uute) nakatumiste ja põletike eest. Sel moel soodustatakse ja kiirendatakse loomulikku haava paranemist. Octenisept? haavageel on värvitu ja ei kipita pealekandmisel.



Kasutamisjuhised

Vahetult pärast vigastuse teket desinfitseerige haav kõigepealt octenisept? haava desinfitseerimislahusega. Seejärel kandke haavale õhuke kiht geeli. Vajaduse korral pange peale side või plaaster. Kandke haavageeli 1-2 korda päevas haavale kuni selle täieliku paranemiseni. Geelituubi ots ei tohi hügieenilistel põhjustel puutuda kokku ei haava ega muude pindadega.



Koostisosade loetelu

Aqua purificata, Propylene, Glycol, Hydroxyethylcellulose, Octenidine HCl



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

octenisept? haavageeli puhul ei ole seni täheldatud mingeid kõrvaltoimeid.

Kooskasutamisel õlisidemega võib ravim kuivada, mis raskendab õlisideme eemaldamist. Ei tohi kasutada koos haavapuhastamiseks ettenähtud seepide, salvide, õlide, ensüümide jms. kuna see võib mõjutada säilitusaineid. Ei tohi kasutada koos PVP-joodiga, kuna see võib põhjustada värvimuutust ning pärssida PVP-joodi antiseptilist toimet.

octenisept? haavageeli ei tohi ilma arstliku järelvalveta pidevalt kasutada kauem kui 2 nädalat. Kuna allergiaid ei saa kunagi välistada, siis ärge kasutage octenisept? haavageeli mõne koostisosa suhtes teadaolevate allergiate või allergiakahtluse korral.

Ainult välispidiseks kasutamiseks. Võimaliku koekahjustuse ennetamiseks ei tohi octenisept??i kanda kõhrele, kõrva ega ninasse ning see ei tohi sattuda silma. Ei ole ette nähtud infusiooniks ega süstimiseks. Mitte seespidiseks kasutamiseks. Kasutada ainult kahjustamata pakendis toodet.



Säilitamistingimused

Tuubi kaitsta otsese päikesekiirguse eest. Kui avamata pakendit hoitakse temperatuurivahemikus -5 °C - 25 °C, on octenisepti? kõlblikkusaeg kuni, vt märgistust. Hoida laste eest kättesaamatus kohas!



Seadme ja pakendi sisu

Pakend sisaldab toodet ja kasutusjuhendit.



Tootja või tootja volitatud esindaja

AS Surgitech, Pärnu mnt 148, Tallinn 11317.

Tel. 6460660



Päritoluriik

Saksamaa