DERMATIX ULTRA GEEL 6G Vaata täismõõdus

DERMATIX ULTRA GEEL 6G

45,86 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
DERMATIX ULTRA GEEL 6G

Rohkem infot

Meditsiiniseade.



Dermatix Ultra on toopiline silikoongeel, mis on nähtamatu, kuivab kiiresti ning aitab säilitada naha tasakaalu, aidates samal ajal paraneda operatsiooni, põletuse või muude vigastuste tagajärjel armistunud nahal. Dermatix Ultra tasandab, pehmendab ja silub arme, vähendab armidega kaasnevat sügelust, ebamugavustunnet ja värvimuutusi. Dermatix Ultra-geel on lihtsalt pealekantav kõigile nahapiirkondadele, sh. nägu, liigesed ja paindekohad. Geel kuivab kiiresti, moodustades nähtamatu kihi, mis jätab nahale puhta ja siidise tunde.

Dermatix Ultra on välja töötatud samade pika ahelaga polümeeride põhjal nagu toopiline silikoongeelikile, kuid on saadaval tuubis. Geel sisaldab tsüklilisi ja polümeerseid siloksaane ja C-vitamiini estrit. Geel on saadaval 6g, 15g ja 60g tuubides.



Näidustused:

Dermatix Ultra-t kasutatakse liigliha ja hüpertroofiliste armide (nt. kirurgiliste operatsioonide, traumahaavade ja põletusega kaasnevad armid) raviks ja ennetamiseks pärast haava paranemist, kui nahapind on tervenenud. Samuti võib geeli kasutada nahapinnast kõrgema punetava armkoe korral, mida ravitakse aktiivselt, tihti kuni 2 aastat pärast haava kokku kasvamist.



Kasutamine:

Lõigake enne esmakordset kasutamist tuubi ots ettevaatlikult ära. Peske armistunud piirkond ja kuivatage ettevaatlikult. Dermatix Ultra-t tohib kanda ainult puhtale ja kuivale nahale. Masseerige väike kogus Dermatix Ultra-t õrnalt armile. Kasutage kaks korda päevas või vastavalt arsti ettekirjutusele. Kuivanud Dermatix Ultra-le võib kanda dekoratiivkosmeetikat. Dermatix Ultra-t võib kasutada ka lastel.



Dermatix Ultra-t ei tohi kasutada lahtistel või värsketel haavadel, limaskestadel ega silmaümbruses, ilma arsti loata kasutada koos teiste naharavimitega.



Kõrvaltoimed:

Geel võib harvadel juhtudel tekitada punetust, valu või nahaärritust. Kui need või muud kõrvalmõjud valmistavad muret, pöörduge oma apteekri või arsti juurde.



Säilitamine:

Hoida lastele kättesaamatult.

Hoida temperatuuril alla 25°C ja eemal soojusallikatest.

Mitte kasutada pärast pakendile trükitud säilivusaja möödumist.



Päritoluriik: USA



Maaletooja: Meda Pharma SIA, Narva mnt. 11D, 10151, Tallinn, Eesti.