CICASILVER SALV 50MG Vaata täismõõdus

CICASILVER SALV 50MG

30,01 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
CICASILVER SALV 50MG

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

Cicasilver salv on meditsiiniseade, mis on abiks krooniliste ja akuutsete pindmiste nahahaavandite ravil. Hüaluroonhape, E-vitamiin ja akaatsia kollageen oma niisutavate ja kilet moodustavate omadustega tekitavad veevaru süsteemi, mis suudab tagada haava mikrokeskkonna õige niisutamise, mis parandab nahapinna hüdratatsiooninäitajate taastumist ja säilitamist ning kudede tervenemise füsioloogiliste protsesside kulgu. Mikroonitud hõbe toimib koostises säilitusainena.



Näidustus: Cicasilver salv on nii ägedate kui krooniliste haavade ja pindmiste nahakahjustuste raviks mõeldud meditsiiniseade.



Kasutamisjuhised

Kuidas kasutada: peske hoolikalt käed. Pigistage tuubist väike kogus salvi ja kandke see õrnalt haavale ja nahale selle vahetus ümbruses. Soovitame määrida 2 kuni 3 korda päevas, eelnevalt puhastatud piirkonnale (soovitatavalt füsioloogilise soolalahusega) kuni täieliku tervenemiseni.



Koostisosade loetelu

Koostis: mikroonitud hõbe, Hüaluroonhape, akaatsia kollageen, E-vitamiin, sheavõi, glütseriin, mandliõli, propüleenglükool, ksantaankummi, tsetearüülalkohol, detsüüloleaat, tsetearüülglükosiid, etüülheksüülglütseriin, kaaliumtsetüülfosfaat, piimhape, naatriumbensoaat, kaaliumsorbaat, vesi.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud





Seadme ja pakendi sisu

Meditsiiniseade

CE 0546



50 ml tuub



Tootja või tootja volitatud esindaja

Tootja: Sakura Italia Srl, ITAALIA

Müügiesindaja: Genba Pharma, Leedu www.genbapharma.lt