MEN POWER KAPSLID N40 Vaata täismõõdus

MEN POWER KAPSLID N40

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
MEN POWER KAPSLID N40

Rohkem infot

MEN POWER kapslid on välja töötatud arvestades spetsiaalselt meeste vajadusi, sisaldades nn. Põhjamaa ginsengi - kuldjuurt ja 15 erinevat vitamiini ja antioksüdanti ning kroomi, kaitsmaks organismi rakutasandil vabade radikaalide kahjuliku toime eest.

*Kuldjuur (Rhodiola rosae) annab uut energiat ja vastupidavust, edendab keskendumis- ja tähelepanuvõimet ning tõstab meeleolu. Spordiga tegelejatele annab kuldjuur jõudu ja vastupidavust ning aitab vormi tõusta.

*Kuldjuur ergutab ja on tugev taimne antioksüdant. Kuldjuur koos antioksüdatiivsete vitamiinide ja mineraalainetega aitavad ülal hoida meestele nii vajalikku elujõudu ja potentsi.

*Roheline tee ja antioksüdandid säilitavad organismi noorusliku ja tegusana.

*Lükopeen ja mustikaekstrakt parandavad silmade verevarustust ja nägemisteravust.

Koostis päevases annuses (2 kapslit): Standardiseeritud kuldjuure ekstrakt 100mg, Rohelise tee ekstrakt 88 mg, tsink-aminohappe kelaat, milles tsinki 15 mg (100%*) L-askorbiinhapet, milles C-vitamiini 60mg (100%*) Tomatijahu Viinamarjade koorejahu DL-alfa-tokoferüülatsetaat, milles E-vitamiini 15 mg (150%*) Seelen-aminohappe kelaat, milles seleeni 50 µg Mangaan-aminohappe kelaat, milles mangaani 2,5 mg Tsitrusbioflavanoide Looduslikku lükopiinpreparaati tomatist, milles lükopeeni 1,0 mg Klorofülliini Retinüülatsetaati, milles A-vitamiini 800 µg (100%*) Mustikajahu Kaltsium-D-pantotenaati, milles pantoteenhapet 4 mg (100%*) Püridoksiinhüdrokloriidi, milles B6-vitamiini 2,2 mg (100%*) Tiamiinmononitraati, milles B1-vitamiini 1,4 mg (100%*) Kroompikolinaati, milles kroomi 50 µ.

Annustamine: 1 kapsel 2 korda päevas.

Ei soovitata lastele. Soovitatud annust mitte ületada.

Tootja: Hankintatukku OY.