CLAVIN ULTRA KAPSLID MEESTELE N4 Vaata täismõõdus

CLAVIN ULTRA KAPSLID MEESTELE N4

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
CLAVIN ULTRA KAPSLID MEESTELE N4

Rohkem infot

Tootetutvustus

Clavin ULTRA ? seksuaalse võimekuse tõendus



TRI - ARGININ complexTM - 2080 mg (4 kapslit)

Clavin? ULTRA on unikaalse koostisega toidulisand. Selles sisalduval toimeainete segul on organismile seksuaalelu kvaliteeti parandav toime ? DELTA EFFECTTM.

TRI-ARGININ complexiTM nimetust kandvaid mitmesugustest arginiini vormidest koosnevaid Clavin? ULTRA toimeaineid valmistatakse galeeniliste preparaatide eritehnoloogia alusel.

Toidulisand sisaldab ka eriti kvaliteetsete ekstraktide segu ULTRA ACTIVETM, mis tugevdab TRIARGININ complexiTM toimet.

TRI-ARGININ complexiTM ja ULTRA ACTIVETM koostoime tagab maksimaalse preparaadi mõjususe.



Clavin? ULTRA kasutamise eelised:

- Parandab seksuaalelu kvaliteeti.

- On väiksema kõrvaltoimega.



Kuidas Clavin? ULTRA mõjub?

DELTA EFFECTTM mõju ilmneb preparaadi toimeainete toimel.



Kellele on Clavin? ULTRA mõeldud?

Igas vanuses suguküpsetele meestele.



Kas Clavin? ULTRA mõju saabub kohe?

Seksuaalse stimulatsiooni puhul saabub preparaadi mõju väga kiiresti.

TRI - ARGININ complexiTM toimeained on L-arginiinmonohüdrokloriid, L-arginiin-alfa-ketoglutaraat ja L-tsitruliin. Absorbeerumisel L-rginiinmonohüdrokloriid ja L-arginiin-alfa-ketoglutaraat muunduvad aminohappeks ? L-tsitruliiniks. Moodustunud L-tsitruliin satub vereringesse ja liigub sealt edasi kudedesse (peamiselt veresoonte seinte ja neerude kudedesse). Siin muundub see jälle L-arginiiniks, mis on organismis veresoonte talitlusele soodsat mõju avaldavate lämmastikoksiidi

(NO) molekulide allikaks. Katsete tulemused näitasid, et eelmainitud ainete täiendav kasutamine loob organismis soodsad biokeemilised tingimused, tänu millele tõuseb lämmastikoksiidi tase. L-tsitruliin absorbeeritakse otse vereringesse, kus ainevahetuse käigus muundub see L-arginiiniks, millel on samasugune toime kui L-arginiinil. Kuid L-tsitruliini manustamisel saabub mõju kiiremini kui L-arginiini puhul.

Eriti kvaliteetsete ekstraktide (eleuterokoki, mugulkressi ja rebasheina) segu ULTRA ACTIVETM on valmistatud galeeniliste preparaatide eritehnoloogia alusel, mis tagab toote maksimaalse biosaadavuse.



Tähelepanu!

Preparaadi mõju avaldub vaid seksuaalse stimulatsiooni puhul.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

Kasutamine:

Päevane annus 4 kapslit korraga sisse võtta mõni tund enne seksuaalvahekorda.



Sisaldus päevase annuse kohta

Päevane annus 4 kapslit sisaldab:

Hariliku kuradisarve (Tribulus terrestris) ekstrakt 200mg, hariliku eleuterokoki (Eleutherococcus senticosus) juure/varre ekstrakt 40mg, mugulkressi (Lepidium meyenii) juure ekstrakt 30mg, safrankrookuse (Crocus sativus) ekstrakti 30mg, L-arginiin-monohüdrokloriid 1800mg, L-tsitrulliin 64mg, tsink 3,2mg (32%*), seleen 24mcg (43,6%*).



* - NRV% päevasest võrdluskogusest täiskasvanule



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

Koostisosad. L-arginiinmonohüdrokloriid*, hariliku kuradisarve (Tribulus terrestris) viljade ekstrakt, L- tsitrulliin*; hariliku eleuterokoki (Eleutherococcus senticosus) juurte/varte ekstrakt, mugulkressi (Lepidium meyenii) juurte ekstrakt, safrankrookuse (Crocus sativus) ekstrakt, tsink (tsinkoksiid), seleen (naatriumselenit), paakumisvastased ained talk ja magneesiumstearaat, zhelatiin, toiduvärvid: E 132, E 171, E 172.

*- ULTRA ACTIVE



Hoiatused

Toidulisandit ei kasutata mitmekesise ja tasakaalustatud toitumise asendajana.Toidulisand ei asenda tervislikku eluviisi. Ärge ületage päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Hoida lastele kättesaamatus kohas! Toode ei sobi lastele, samuti rasedatele ja imetamise korral. Toode on suunatud meestele.



Säilitamistingimused

Säilitamine:

Hoida kuivas, pimedas, temperatuuril +15 °C kuni +25 °C



Netokogus

Netokogus: 2,5mg (4kapslit)



Tootja, pakendaja, turustaja

Tootja: Simply You Pharmaceuticals

Maaletooja: SanoSwiss UAB, Svajoni str. 24-40, Vilnius LT-10100, Leedu; www.sanoswiss.com, [email protected]; tel +370 700 01320, +372 7120233.



Päritoluriik

Tsehhi Vabariik