MERAVITA PREMIUM ERECTUS MAXIMUS KAPSLID N90 Vaata täismõõdus

MERAVITA PREMIUM ERECTUS MAXIMUS KAPSLID N90

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
MERAVITA PREMIUM ERECTUS MAXIMUS KAPSLID N90

Rohkem infot

Tootetutvustus

Erectus Maximus toetab erektsiooni teket edukama seksuaalakti sooritamiseks ning normaalset testosterooni taset. Toidulisand mõjub vereringet ergutavalt, mistõttu sobib ka füüsilise treeningu eelseks energialaenguks. Toode sisaldab erilist taimsete ekstraktide kombinatsiooni koos aminohapete ja mineraalainetega.



L-arginiin on tähtis aminohape, mis osaleb lämmastikoksiidi tootmises. Kuradisarve ekstrakt mõjub suguorganitele ja -hormoonidele, aidates suurendada seksuaaliha. Safrani ekstrakt stimuleerib libiidot ning aitab parandada erektsioonivõimet. Tsink toetab normaalset viljakust ja reproduktiivsüsteemi. Seleen toetab normaalset spermatogeneesi.



0% sideaineid, säilitusaineid ja kunstlikke värvaineid.



Toode on pakendatud Miron klaasi, mis kaitseb valgustundlikke koostisaineid ning säilitab toote värskuse. Klaas töötab nagu looduslik filter, blokeerides kogu nähtava valgusspektri v.a violtese. Toote lõppemisel taaskasuta pakendit maitseainete vms hoiustamiseks.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

Soovituslik päevane kogus on 4 kapslit võetuna koos vähese veega kuni 1 tund enne seksuaalvahekorda või treeningut. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Soovituslik kuuri pikkus on 1 kuu. Kuuride vahele jätta vähemalt 7 päeva.



Sisaldus päevase annuse kohta

4 vegan kapslit sisaldab:



L-arginiin 2400 mg*

Kuradisarve lehe ekstrakt 200 mg*

Austri ekstrakt (10% tauriini) 80 mg*

Viinamarjaseemne ekstrakt (95% polüfenoole) 80 mg*

Safrani ekstrakt 30 mg*

Tsink 20 mg 200% NRV-st

Seleen 70 µg 127% NRV-st



*Päevane võrdluskogus (NRV) ei ole määratud



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

L-arginiin, kuradisarve lehe ekstrakt (Tribulus terrestris), AUSTRI EKSTRAKT, punase viinamarjaseemne ekstrakt (Vitis vinifera), tsinktsitraat, safrani ekstrakt (Crocus sativus), seleenmetioniin, kartulitärklis, hüdroksüpropüülmetüültselluloos (kapsel).



Hoiatused

Toode ei sobi alla 18-aastastele, rasedatele ning imetavatele emadele. Samuti neile, kellel on koorikloomade vastu allergia. Juhul, kui esineb diabeeti, madalat või kõrget vererõhku ja probleeme kilpnäärmega tuleks enne toidulisandi kasutamist pidada nõu oma arstiga.



Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili!



Säilitamistingimused

Hoida kuivas, jahedas ja lastele kättesaamatus kohas.



Netokogus

90 kapslit, 74 g



Tootja, pakendaja, turustaja

Tootja, pakendaja, turustaja: AS Medical Pharmacy Group, Ülikooli 8, Tartu 51003, Eesti.



Päritoluriik

Eesti