GINKGO COMPLEX LUTEIIN TBL N30 Vaata täismõõdus

GINKGO COMPLEX LUTEIIN TBL N30

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
GINKGO COMPLEX LUTEIIN TBL N30

Rohkem infot

Tootetutvustus

Ginkgo Complex Lutein toetab aju vereringet, mälu, närvisüsteemi ja silmade normaalset talitlust.



Ginkgo biloba aitab kaasa normaalsele verevarustusele ajus, kätes ja jalgades ning aitab säilitada normaalset mälu. Hea perifeerne verevarustus aitab kaasa ka normaalsele kuulmisele ja nägemisele.

Tsink toetab normaalset kognitiivset talitlust ja nägemist.

Luteiin ja zeaksantiin on antioksüdantsete omadustega kollast värvi karotenoidid, mida leidub peamiselt taimedes. Inimene ise ei suuda neid sünteesida. Looduses leidub üle 600 karotenoidi, kuid ainult need kaks akumuleeruvad biloogiliselt silma võrkkestas ja kollatähnis.

Magneesium ja vitamiinid B1, B2, B6 ja B12 aitavad kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele.Tsink toetab immuunsust ning aitab hoida nahka, juukseid ja küüsi normaalsena.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

1 tablett päevas



Sisaldus päevase annuse kohta

1 tablett ( % NRV-st*)

Hõlmikpuu (Ginkgo Biloba) lehtede standardiseeritud ekstrakt, (24% flavoonglükosiide, 6% terpeenlaktoone) 80 mg, magneesiumtsitraat 411,8 mg, millest magneesium 56,25 mg (15%), luteiin 20 mg, zeaksantiin 2mg, orgaaniline tsink 10mg (100%), foolhape 400 µg (200%), vitamiin B1 11 mg (1000%), vitamiin B2 14 mg (1000%), vitamiin B6 14 mg (1000%), vitamiin B12 25 µg (1000%).



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

Sidrunhappe magneesiumi soolad, paakumisvastased ained: mikrokristalne tselluloos ja rasvhapete magneesiumi soolad, hõlmikpuu (Ginkgo Biloba) lehtede standardiseeritud ekstrakt, tsinklaktaat, luteiin, püridoksiinhüdrokloriid, tiamiinhüdrokloriid, riboflaviin, zeaksantiin, pteroüülmonoglutamiinhape, tsüanokobalamiin, paksendajad: maltodekstriin, võrkstruktuuriga naatriumkarboksümetüültselluloos ja hüdroksüpropüülmetüültselluloos, glaseeraine: rasvhapped, antioksüdant: sidrunhape, naturaalsed värvained: antotsüaanid, safloorkollane.



Hoiatused

Toidulisand ei asenda tervislikku elustiili ning mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist. Mitte ületada soovitatavat ööpäevast annust. Hoida lastele mittenähtavas ja kättesaamatus kohas! Mitte kasutada, kui Teil esineb kõrgenenud tundlikkus (allergia) toote mõne koostisosa vastu. Raseduse ja lapse rinnaga toitmise puhul pidage nõu arstiga.



Säilitamistingimused

Säilitada toatemperatuuril



Netokogus

38,6 g



Tootja, pakendaja, turustaja

Toode on väljatöötatud Eestis. Toodetud Euroopa Liidus.

Maaletooja ja turustaja: Eckeron OÜ, Pärnu mnt 141, 11314, Tallinn, Eesti.



Päritoluriik

Euroopa Liit