NEW NORDIC TONE TBL N120 Vaata täismõõdus

NEW NORDIC TONE TBL N120

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
NEW NORDIC TONE TBL N120

Rohkem infot

Tone - originaalne tablett Skandinaaviast, mis sisaldab kuulmisele kasulikke bioloogiliselt aktiivseid aineid. Rootsis toodetud tabletid sisaldavad tatra, mustika, galganirohu juure ja humalakäbi ekstrakte ning niatsiini, kaaliumi ja magneesiumi. Tatraekstrakt - loodusliku bioflavonoidi, rutiini allikas. Rutiin on kasulik kapillaaridele ja veresoontele, sealhulgas on see kuulmiselunditele vajalik toitaine.

Niatsiin, magneesium ja kaalium - olulised närvisüsteemi normaalseks talitluseks. Magneesium aitab säilitada organismis normaalse elektrolüütide tasakaalu, mis on kasulik ka kuulmisele.



Päevane annus (2 tabletti) sisaldab:

Tatra (Fagopyrum esculentum Moench) ekstrakti 5:1 400 mg, mustika (Vaccinium myrtillus L.) ekstrakti 5:1 200 mg, humalakäbi (Humulus lupulus L.) ekstrakti 5:1 100 mg, galganirohu (Alpinia galanga Hance) juure ekstrakti 5:1 40 mg, kaaliumi (Kaaliumtsitraat) 160 mg (8%*), magneesiumi (Magneesiumoksiid) 150 mg (40 %*), niatsiini (Nikotiinhape) 27 mg (169 %*).



"*" - % soovitatavast päevasest kogusest täiskasvanule.



Teised koostisained: paakumisvastane aine mikrokristalne tselluloos, tardaine dikaltsiumfosfaat ja trikaltsiumfosfaat, stabilisaatorid magneesiumstearaat ja võrkstruktuuriga naatriumkarboksümetüültselluloos.



Kasutamine:

2 tabletti igal hommikul söögi ajal vähemalt 2-3 kuu vältel.



Tähelepanu!

Mitte ületada soovitatavat päevanormi. Toidulisandit ei tohi tarvitada kui toidu aseainet. Rasedatele ja rinnaga toitvatele naistele enne tarvitamist soovitame konsulteerida kas arsti või apteekriga. Ei sobi alla 11 aasta vanustele lastele.



Säilitamine:

Hoida mitte kõrgemal kui 25°C temperatuuril, lastele kättesaamatus ja märkamatus kohas.



Päritoluriik: Taani



Maaletooja: UAB New Nordic, Mustamäe tee 5, 10616 Tallinn, tel.: 684 3838, [email protected]