ZOVACOR KAPSLID N90 UUS KOOSTIS Vaata täismõõdus

ZOVACOR KAPSLID N90 UUS KOOSTIS

43,21 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Rohkem info punase riisi sisaldavate toidulisandite kohta siit:

Rohkem infot

Tootetutvustus

Zovacor on spetsiaalne toidulisand südame ja veresoonte tervise säilitamiseks. Zovacor sisaldab Hiina kääritatud punase riisi (Monascus Purpureus) ja punase sibula (Allium Cepa) standardiseeritud ekstrakti, tervisliku kolesterooli taseme säilitamiseks. Zovacor punase riisi ekstrakt on looduslikult meetodil kääritatud ning eriti puhas - see on tsitriniinivaba. Punase riisi ekstrakti kõige tähtsam toimeaine on monakoliin K. Punase sibula ekstrakt toetab verevarustust väikestes veresoontes ja aitab kaasa normaalse kolesterooli taseme hoidmisele. Tervislik kolesteroolitase on tähtis, sest üleliigne kolesterool võib põhjustada veresoonte ahenemist ja kahjustada veresoonte tervist.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

Tarvitamine: 1 kapsel päevas õhtul enne sööki või vastavalt arsti ettekirjutusele.



Sisaldus päevase annuse kohta

Bioaktiivsed komponendid: 1 kapsel sisaldab:

Hiina kääritatud punase riisi ekstrakt (Monascus purpureus) 99,9 mg

-millest monakoliin K 2,99 mg

Punase sibula koore ekstrakt (20% kvertsetiini) 100 mg

Polikosanoolid suhkruroost 20 mg



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

Koostisosad: tsitriniinivaba Hiina punase riisi (Monascus purpureus) ekstrakt, Punase sibula (Allium cepa) ekstrakt, ?elatiin (kapsli kest), polikosanoolid suhkruroost, paakumisvastased ained: maisitärklis, magneesiumstearaat.



Hoiatused

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana! Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili! Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Hoida lastele kättesaamatus kohas! Ei ole tarbimiseks rasedatele või imetavatele naistele, alla 18aastastele lastele ja üle 70aastastele täiskasvanutele. Kui teil tekib selle toote tarbimise ajal terviseprobleeme, pöörduge arsti poole. Mitte tarbida, kui võtate kolesterooli vähendavaid ravimeid. Mitte tarbida, kui tarbite juba teisi punast fermenteeritud riisi sisaldavaid tooteid.



Päritoluriik

Euroopa Liit