ZOVACOR FORTE KAPSLID N30 Vaata täismõõdus

ZOVACOR FORTE KAPSLID N30

29,26 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

ZOVACOR KAPSLID N30

Rohkem infot

Tootetutvustus

Zovacor on spetsiaalne toidulisand südame ja veresoonte tervise säilitamiseks. Zovacor sisaldab Hiina kääritatud punase riisi (Monascus Purpureus) ja punase sibula (Allium Cepa) standardiseeritud ekstrakti, tervisliku kolesterooli taseme säilitamiseks. Zovacor punase riisi ekstrakt on looduslikult meetodil kääritatud ning eriti puhas - see on tsitriniinivaba. Punase riisi ekstrakti kõige tähtsam toimeaine on monakoliin K. Punase sibula ekstrakt toetab verevarustust väikestes veresoontes ja aitab kaasa normaalse kolesterooli taseme hoidmisele. Tervislik kolesteroolitase on tähtis, sest üleliigne kolesterool võib põhjustada veresoonte ahenemist ja kahjustada veresoonte tervist.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

1 kapsel päevas õhtul enne sööki või vastavalt arsti ettekirjutusele.


Koostis:
Bioaktiivsed komponendid 1 kapsel Hiina kääritatud punase riisi ekstrakt (3% monakoliin K) 99,9 mg - millest monakoliin K 2,99 mg Punase sibula ekstrakt (20% kvertsetiin) 100 mg Polikosanoolid suhkruroo vahast 20 mg Oliivilehe ekstrakt (40% oleuropeiin) - millest oleuropeiini 25 mg 10 mg Bergamoti ekstrakt (50% polüfenoole) 300 mg Koostisosad: Bergamoti (Citrus Bergamia) ekstrakt, želatiin, Hiina kääritatud punase riisi (Monascus purpureus) tsitriinivaba ekstrakt, punase sibula (Allium Cepa) ekstrakt, paakumisvastased ained: maisitärklis ja magneesium stearaat, oliivi lehtede (Olea Europea L.) ekstrakt, polikosanoolid suhkruroo vahast. 


Hoiatused

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana! Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili! Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ei ole tarbimiseks rasedatele või imetavatele naistele, alla 18aastastele lastele ja üle 70aastastele täiskasvanutele. Kui teil tekib selle toote tarbimise ajal terviseprobleeme, pöörduge arsti poole. Mitte tarbida, kui võtate kolesterooli vähendavaid ravimeid. Mitte tarbida, kui tarbite juba teisi punast fermenteeritud riisi sisaldavaid tooteid.



Säilitamistingimused

Säilitada toatemperatuuril.



Netokogus

14,85g (30 kapslit)



Tootja, pakendaja, turustaja

Toodetud Euroopa Liidus spetsiaalse retsepti alusel.

Maaletooja ja turustaja: Eckeron OÜ, Pärnu mnt 141, 11314, Tallinn, Eesti.



Päritoluriik

Euroopa Liit